Sloba je ispao DNO, ne znam kako ga nije sramota: Kijin otac PRVI PUT progovorio o ćerkinom braku i Zadruzi!

- Mnogo sam se iznervirao kada sam čuo da Kija ulazi u Zadrugu, ali sada mi je malo lakše - rekao je

  • 15

Kristina Kija Kockar od samog ulaska u "Zadrugu" privlači ogromnu pažnju, kako zbog odnosa sa još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem, tako i zbog toga što se nalazi u čuvenom trouglu Kija - Sloba - Luna.

Očekivala sam da me urnišeš, imaš pravo da me pljuneš: Luna se poverila Kiji, a ovako joj je uzvratila Slobina supruga! (VIDEO)

O celoj situaciji, još uvek zakonitom zetu i ćerkinom učešću u "Zadruzi", prvi put je za medije progovorio Kristinin otac Miloš, koji ćerku svom snagom podržava.

- Mnogo sam se iznervirao kada sam čuo da Kija ulazi u Zadrugu, ali sada mi je malo lakše. Ona je hrabra devojka i borac, i shvatam zašto je sa problemom kroz koji je prolazila htela da se suoči oči u oči. Za Slobodana stvarno nemam šta da kažem, ne želim da govorim loše o čoveku, ali priznajem da sam srećan što on više nije deo života moje ćerke i što je svojim postupkom pomogao Kiji da shvati na vreme s kim je u braku i da s tim prekine dok nije kasno. On je ispao dno i divim se mojoj ćerki što može tamo da ga gleda za istim stolom, a da ga ne pljune - rekao je Kijin otac Miloš.

Printskrin: TV Prva

- Nisam znao kako funkcioniše Kijin i Slobin brak, ona se nikad nije žalila, ali očigledno je samo bila dovoljna jaka da probleme, ako ih je imala, prećuti. Na Kiju, koliko znam, nikada nije digao ruku, niti bi smeo to da uradi pored mene živog, ali vidim da tamo u rijalitiju ne može da kontroliše bes. Ovde u Zrenjaninu svi su na Kijinoj strani i ja ne znam kako ga nije sramota šta je tako javno uradio ženi koja je od njega napravila zvezdu. Mnogo mi je bilo loše dok sam sve to gledao i slušao šta mi ljudi pričaju. Vidim i po Zrenjaninu grafite u kojima ga pljuju i govore da se ne vraća u grad. Što se tiče novog izabranika moje ćerke, ja sam tu samo da je podržim i nadam se da je pri izboru učila na sopstvenim greškama - završio je Kijin otac.

Printskrin: TV Pink

Daljinac

(Telegraf.rs/Svet.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јана

    28. decembar 2017 | 00:09

    То каже онај исти човек који је преварио своју жену са љубавницом и добио Кристину!

  • Dragana

    27. decembar 2017 | 23:13

    Nahrani neradnika da te bolje ujede! Mada i životinja zna bolje da ceni od čoveka

  • Ceca

    28. decembar 2017 | 01:53

    Ako pomognete psu biće vam veran i voleće vas do kraja života. A ako pomognete čoveku, ko zna šta će da se desi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA