Izdao ju je i povredio, ona ima prava da ga vređa: Luna osudila Slobu zbog toga što je s njom prevario Kiju, Radanoviću nije bilo dobro! (VIDEO)

- On je uradio nešto što, čak ni ja koja sam tu akter, i koja sam sa njim to uradila, ne opravdavam i ne mislim da je to okej - rekla je Luna

  • 11

Sinoć su u Zadruzi zadrugarima postavljana pitanja gledalaca, a jedno interesantno je bilo upućeno Luni Đogani.

Slobu pitali kako ga nije blam da živi kod Gagija, a neće da uzme prezime Đogani, a ovako je Radanović odgovorio! (VIDEO)

Jednog gledaoca je interesovalo kako Đoganijeva može da bude u dobrim odnosima sa Kristinom Kijom Kockar koja neprestano provocira i vređa Slobodana Radanovića, a navodno ga je i prevarila pre nego što je on nju, na šta je Luna odgovorila sledeće.

- Ja ne mogu da znam da li je ona njega prevarila ili ne, ja mislim da nije. To što ona njega pecka, to je između njih dvoje i ja nemam prava da se tu mešam, njih dvoje su i dalje u braku. Koliko god da ja njega volim i koliko god da sam uvek na njegovoj strani, on je uradio nešto što, čak ni ja koja sam tu akter, i koja sam sa njim to uradila, ne opravdavam i ne mislim da je to okej, izdao je, povredio i ona ima apsolutna prava da ga vređa i iznosi stvari o njemu. Da li su ste stvari istinite, ja isto ne znam - rekla je ona i dodala:

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Tto kakav ja odnos imam sa njom ne želim da mešam sa njihovim odnosom, ona meni prija kao osoba, to sam rekla i Slobi i njoj... Jeste da mi je neprijatno kada se njih dvoje provociraju, jer sam između dve vatre, ali naravno da sam uvek tu za njega i neću ga nikad osuđivati. Sa njom imam neki poseban odnos od svega toga i želim da tako i ostane - objasnila je blogerka.

Pogledajte šta je Luna rekla o Kiji i Slobi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaša

    29. decembar 2017 | 12:57

    Pa da mu je bilo sa njom dobro ne bi je ni napustio, ona je zmija i jako loš čovek. Ušla je da mu se sveti ali sve dublje i dublje pokazuje svoju mnogo lošu stranu, upravo pravo lice. Da je imala malo mozga ne bi ulazila ni u ludilu što bi bio pravi potez, ovako sve je jasno.

  • mirko patuljak

    29. decembar 2017 | 16:25

    Nece macak slaninu:)))))

  • mirko patuljak

    29. decembar 2017 | 16:24

    Sad placu od te ljubavi prema tebi:)))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA