Miljan rekao da mu je Teodora zapretila osvetom albanske mafije, ona se gušila u suzama i ponavljala: "Ne mogu da dišem"! (VIDEO)

Teodora je bila van sebe nakon Miljanovih optužbi i nije mogla da zadrži suze

  • 1

Sukob između Miljana i Teodore se nastavio, a Vračević je izazvao totalni haos kada je rekao da mu je Džehverovićeva "zapretila albanskom mafijom".

Teodorina mama rekla da se njena ćerka zaljubila u Anđela, a onda je usledilo BRUTALAN komentar Zorice Marković (VIDEO)

Miljan tvrdi da mu je Teodora poručila da će mu se Ćazim i albanska mafija osvetiti, a pevačica je plakala kao kiša i ponavljala da je to apsolutna laž.

- Slušaj šta čovek priča, opet spominje mafiju... Uvlači tebe, mene, i naše porodice u probleme. Kad izgovoriš da sam ja spomenula mafiju... ja ne znam ništa o tome, to me nikad nije zanimalo. Prvo, kažeš da sam ja te ljude tako nazvala, drugo, da sam nekom pretila... A znaš i sam da nisam spomenula ni njih ni Ćazima - rekla je Teodora, a Anđelo je pokušavao da je uteši.

Printskrin: TV Pink

- Ti uopšte nisi izjavila ništa o mafiji, a on to sada razvlači i priča bezveze - konstatovao je Ranković.

Ipak, Teodora više nije mogla da izdrži i počela je da plače i jeca.

Printskrin: TV Pink

- Čekaj ne mogu da dišem, ne mogu da više izdržim, da se nerviram zbog debila. Uopšte nisu okej, više ne gledaju gde udaraju i koga će da povrede kad takve stvari izgovaraju, koje nemaju veze sa istinom - kroz suze je ispričala Teodora.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    5. januar 2018 | 10:21

    Napali devojku za Cazima kao da je to nesto najgore sto moze neko da uradi . Pa sta i da je bila jaka stvar ! Ko da nije prevrnuo vec vise od pola pevacica a njih niko ne kaci na stub srama ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA