≫ 

Ko si ti da meni govoriš šta ne smem da radim?! Kija održala nezapamćenu bukvicu Luni, Đoganijeva bila manja od makovog zrna! (VIDEO) (FOTO)

- Ja se ne mešam kad on tebe vata za du*e i ljubi i kad imate seks u sobi gde sam ja - rekla je Kija zbunjenoj Luni

  • 31

Nakon što je Kija zalepila tanjir sa tortom Slobi na lice, pobunila se Luna, ali joj je potom Kristina održala pravu bukvicu.

SKANDAL! Teodora skočila na Macu, počela da je davi, Anđelo je bacio na krevet, ščepao je za glavu, pa šutirao Diskreciju! (VIDEO) (FOTO)

Za razliku od prethodnih nekoliko nedelja, Kija se više nije pretvarala i rekla je Luni šta zaista misli o njoj.

- Ko si ti da govoriš da je to ružno šta ja njemu radim, on je to zaslužio. Ti znaš da je on to zaslužio. Ali nemoj da skačeš na mene, ne mešaj se, to je između njega i mene. Pri tome, bila sam vrlo nežna, zaslužio je vrlo gore, ružno je to što se ti mešaš - počela je iznervirana Kija, a Luna je skrušeno dodala:

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Okej, praviću se da sam mula... tebi nije stalo do njega...

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ne razumeš, s njim sam provela pet godina, da mi nije stalo ne bih mu ponudila ni da jede, normalno je da ću ja da skočim da vidim da li će da se povredi - objasnila je Kristina.

- Ja sam debil što se mešam, ispadam najgora - konstatovala je Luna.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Alo, ti ustaješ i govoriš meni kako je to ružno. meni je to stvarno neshvatljivo. A ja se ne mešam kad on tebe vata za du*e i ljubi i kad imate seks u sobi gde sam ja... Jesam li ja rekla nešto, meni je to ružno, ja se ne mešam... Misliš da je to lepo. ja imam pravo da uradim šta god. Mogu da ustanem da te postidim za neke stvari koje radite, ali neću, ja nisam takva - zaključila je Kija.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pogledajte razgovor Kije i Lune:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA