≫ 

MOLIM? MOOOOLIM? Lunu pitali zašto je bila u krevetu sa Banetom, njena reakcija je HIT, a tek da čujete Slobin komentar! (VIDEO)

Luna Đogani bila je više nego zatečena pitanjem koje joj je postavljeno

  • 5

Luna Đogani i Sloba Radanović konstantno su na udaru pitanja gledalaca i novinara, a u poslednjem druženju morala je da obrazloži bliski kontakt sa Banetom još pre nekoliko meseci. 

Ko si ti da meni govoriš šta ne smem da radim?! Kija održala nezapamćenu bukvicu Luni, Đoganijeva bila manja od makovog zrna! (VIDEO) (FOTO)

Budući da je Luna odavno rekla kako joj se Sloba svideo i pre samog ulaska u "Zadrugu", morala je da odgovor zašto se grlila i ljubila sa Banetom na početku rijalitija, i to u njegovom krevetu.

- Je l' to nešto novo? - prvo je rekla Luna, a onda...

- Molim? Mooolim? Šta? U čijem krevetu? Koja glupost, majko sveta... Majko, izvlači me odavde, živa bila - dodala je iznenađeno.

Printskrin: TV Pink

- Ona je ležala u Banetovom krevetu da bi bila pored mene - našalio se Sloba na to.

Printskrin: TV Pink

- Ovako. Bane je jedini muškarac ovde, gledam ga kao mog Adama (Adam je moj brat). Bane i Filip su moji privatni prijatelji, druže se s mojim tatom. Znam kad je to bilo, kad smo se Sloba i ja tek muvali, ja sam legla u Banetov krevet da bih pričala sa Slobom, a onda je Bane došao i seo pored mene i pričao sa nama. To je jedini put da sam ja bila "u krevetu" sa Banetom. Znači stvarno, ne bih ga ni preko blututa, ali bukvalno. Čoveka stvarno ne gledam na taj način, nijednog muškarca nisam otkad sam ušla... Niti su moji tipovi... Sad više neću gledati ni jednog muškarca - nasmejala se Luna na kraju misleći na Slobu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    10. januar 2018 | 18:04

    Ma sve su njoj prijatelji.Tako ce kada izadje van rijalitia,objasnti balvanu. Ovo nije prijateljsko ljubjenje,ni slucajn. Ali ona je uvek spremna da dade odgovor. Laze ta devojka cim zine. Nevaspitana,lazljiva da je to nemoguce poverovati.

  • Paki

    10. januar 2018 | 17:18

    Svi su tu jedni drugima kao brat kao sestra a 5 obiljnih reci nisu progovorili jedno sa drugim

  • Bojana

    10. januar 2018 | 14:49

    Čim je frka zove mamu. Fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA