Jesam se dopisivao, pa šta sad?! Sloba priznao Luni da jeste slao poruke drugim devojkama, a onda je izneo nepoznate detalje (VIDEO)

- Je*i ga kad sam se ja tako osećao nije bilo kamera da to zabeleže, to je poenta... - rekao je Sloba

  • 40

Sloba Radanović i Luna Đogani prethodne noći su se izdvojili od ostalih zadrugara i otišli su u dvorište kako bi na miru popričali o prepisci koja je procurila u javnost, između Slobe i tada maloletne Slađe.

Sloba se žalio Luni i objašnjavao joj kakva je Kristina bila prema njemu tokom njihovog zajedničkog života, pa se onda pravdao da ništa osim dopisivanja nije imao ni sa jednom devojkom.

Kako te nije bilo sramota da me oženiš?! Kija saznala za Slobinu prepisku sa maloletnicom, pa u suzama napala Radanovića UŽIVO! (VIDEO)

- "Ti nisi onaj Slobodan koji je bio sa mnom" - citirao je on Kiju i dodao:

- Pa da, onaj koji je igrao onako kako ti sviraš, nisam ni ja debil, dosta je bilo. Ona ti nešto učini, pa ti posle nabija na nos dve godine, bila sitnica ili neka krupna stvar. Je*i ga kad sam se ja tako osećao nije bilo kamera da to zabeleže, to je poenta... Još gore kad ona ode 6.000 kilometara daleko od mene, pa mi telefonom kaže tako neke stvari i ja onda pet dana sedim, zabodem se sam u stanu i razmišljam šta da radim - objasnio je on.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Mnogo nejasna priča cela, ja mislim da nikome ništa nije jasno, ne samo meni, nego mislim da nikome nije jasno šta se tu dešava - rekla je Luna.

- Ja sam bre debil, nisam hteo da me vide u društvu devojaka, žena kad izađem sa drugarima, sklanjao se. Kad su mene videli sa nekom ženom, devojkom, izlazio sam 100 puta, radio svuda. U životu tako neku glupost nisam napravio, tog tipa... Dopisivao se jesam i šta sad, ali ništa više od toga... - rekao je Sloba.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- A ovo što je ona zaplakala, nije samo zbog ovoga večeras, nego se to njoj skuplja, vidim to po njoj... Skuplja joj se, plače joj se, ona je besna što vas dvoje nemate dobar odnos, što ne pričate, što se ne družite... Nju to boli... - zaključila je Luna.

Ja ne mogu da objasnim ljudima da smo mi ovako imali super odnos, ali kao prijatelji. U poslednje tri godine nismo porazgovarali kao momak i devojka, nismo se ni poljubili kako treba - rekao je Sloba.

Pogledajte kako Luna i Sloba ogovaraju Kiju:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    16. januar 2018 | 15:43

    Luna ga teši, a ne shvata da će završiti isto kao Kija čim je Sloba iskoristi i nađe novu devojku čija je mama popularnija od njene.

  • iva

    16. januar 2018 | 15:49

    Ona kada je meni nešto radila...ode 6000 kilometara pa me zove telefonom i onda se ja zabijem u stan. Mi smo super prijateljski funkcionisali. Izlazio sam sa drugovima, nisam izlazio nisam smio, dopisivao sam se ali eto morao sam. Joj Bože svega, samo pameti nigdje. Slobice uspori malo, sve više i više se zapetljavaš.

  • ccc

    16. januar 2018 | 16:04

    Slobodane, ako si igrao kako neko svira da bi imao finansijsku korist, kako se to zove?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA