≫ 

Kija varala Slobu sa Anđelovim drugom fudbalerom?! Objavljena prepiska, Kristinina majka podnosi tužbu

Kako se navodi u prepisci koja je puštena u javnost, Kristina i Stefan Šebez navodno su se viđali krajem 2016. godine

  • 64
Foto: TV Pink, Instagram/andjelo7

Nakon što je nekoliko prepiski Slobodana Radanovića, sa nekoliko različitih devojaka procurilo u javnost (jednu od njih pogledajte OVDE), sada se pojavila i navodna prepiska Kristine Kockar sa izvesnim Stefanom Šebezom.

Stefan, fudbaler poznatiji kao učesnik rijalitija na televiziji Hepi u kojem je bio zajedno sa Anđelom Rankovićem, sa Kijom se, kako piše Kurir, navodno viđao krajem 2016. godine.

Zvao me je u vaš stan u 5 ujutru! Nadežda pobesnela pa otkrila istinu o odnosu sa Slobom, Luna poludela od ljubomore! (VIDEO)

- Znam da su se Stefan i Kija viđali, ali me to nije zanimalo. Nažalost, nas dvojica smo se posvađali pred Novu godinu i više se ne družimo. Od njega sam kupio mobilni telefon u kome su poruke koje su njih dvoje razmenjivali - rekao je Šebezov anonimni drug za Kurir.

U daljem tekstu pogledajte kako je izgledala navodna Kijina prepiska sa Stefanom.

- Gde si, srcko? Ja sletela, čim se prikačim na net pišem na WhatsApp - napisala je, navodno, Kija.

- Ja gajbi. Odmaram sa puta, raspadam se. Kako si mi ti? Je l' sam ti nedostajao (kao što si ti meni)? - pitao je.

- Let kao i svaki drugi, smarači. Katastrofa! Naravno da mi nedostaješ i jedva čekam da dođem u Beograd da se vidimo. Srcko moj - navodna je Kijina poruka.

- Nedostaju mi tvoji poljupci i jedva čekam da te vidim, piši kad stigneš kući - navodno je napisao Stefan.

Nakon toga, ponovo su se, prema navodima Kurira, dopisivali 11 dana kasnije.

- Nemoj mi sada pisati, s ovim mojim sam. Pišem kad ode na nastup - poruka je koju je navodno Kija poslala Stefanu, a prenosi Kurir!

Stefan je u izjavi za pomenuti list rekao sledeće:

- Odakle vam to? Mislio sam da sam sve obrisao. Ne želim o tome da govorim. Kiju cenim i poštujem i to što je bilo između nas ne treba vas da se tiče. Ona je lepa i pametna devojka koja mi je u jednom trenutku mnogo značila. Nije mi smetalo što je bila u braku.

Ološu, ne zanimaš me kao muškarac! Kija i Luna zbog Nadežde napale Slobu, iznervirana Đoganijeva vikala: Dajte mi pištolj, hoću da se ubijem! (VIDEO)

Tragom ovih informacija kontaktirali smo Kijinu venčanu kumu Minju, koja oštro demantuje da je Kija ikada bila u vezi sa Stefanom Šebezom.

Foto: Privatna arhiva

- Meni je smešno da ovo komentarišem. Nikada mi ga nije spomenula i nisam kompetentna da komentarišem dalje od toga da to nije njen rečnik. To mogu da potpišem - kaže Minja za Telegraf.

Kako smo uspeli da saznamo, Kijina majka već je pozvala advokata koji će u Kijino ime, pošto ima njeno ovlašćenje, podneti tužbu protiv Stefana Šebeza.

Inače, na profilu stefana Šebeza nalaze se zajedničke fotografije sa Anđelom Rankovićem, Jovanom Tomić Matorom, Teodorom Džehverović, Teodorom iz "Parova"...

Foto: Instagram/stefansebez
Foto: Instagram/stefansebez
Foto: Instagram/stefansebez
Foto: Instagram/stefansebez

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    19. januar 2018 | 16:34

    Gde ste Kijine obozavateljke. Gde ste braniteljice ucveljene prevarene zene?

  • Nina

    19. januar 2018 | 18:19

    Kija,mogu da izmisljaju i da "nadju" jos 💯 tzv. prepiski ili izmisljenih "tvojih prevara",dzaba im. Svi su uz tebe i to je cinjenica. Tuzba za momka. Mirko i Razija ,shvatite vec jednom,rezija vam nije uspjela,Lunu oprati ne mozete a ni pare od pobjede necete dobiti. Kija uz tebe smo svi,osim naravno Lunine mame,bake seke,2 komsinice Razine,2 drugarice ako ih uopste i ima,Djogaj tetki 1 i 2,Djogaj tate,Mirka i 2 do 3 potplacene budale koje te pljuju. To su svi Lunini fanovi. Tvoji fanovi su Balkan i dijaspora. Hvala i dovidjenja

  • Anasa

    19. januar 2018 | 16:47

    Ovo je Anabelino maslo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA