JESAM, RASTURILA SAM JOJ BRAK! Luna bez blama priznala šta je uradila Kiji, pa progovorila i o njenim suzama zbog Slobe! (VIDEO)

- A to da sam ja rasturila, jesam i ja ću taj krst da nosim do kraja, od toga ne bežim, snosiću posledice - rekla je Luna

  • 35

Zadrugari su prošle noći odgovarali na pitanja gledalaca, a jedno od nekoliko koja su postavljena Luni Đogani bilo je da prokomentariše njen i Kijin odnos, i da objasni zašto je rekla da je Kristinine suze ne dotiču kada je isplivala pepiska njenog muža i anonimne devojke.

Kraj neizvesnosti! Posle incidenta sa Mićom, Miki se vratio u "Zadrugu", ovako su reagovali ukućani! (FOTO)

- Zašto stalno ponavljaš da te ne dotiču Kijine suze i da si ti previše bila dobra, kada si ti ta koja je rastula njen brak? - pročitala je voditeljka pitanje.

- Nikada nisam rekla da me ne dotiču njene suze, naprotiv, rekla sam da me i te kako dotiču... Dosta ljudi je i videlo kada je ona otišla u pab sa Anom kako sam ja reagovala na to. Posle toga smo Sloba i ja otišli da šetamo i njemu sam rekla da mi je baš bilo bezveze, osećala sam nešto loše u sebi, da sam ja žensko i da kapiram da joj je teško, nije slična situacija kao njena i Slobina, ali sam i ja dosta puta plakala, to je nešto što ne može da se odglumi - rekla je Luna i dodala:

- Znam da suze ne mogu tako da se odglume, ja sam videla da je njoj teško i da je povredilo što je i normalno, mene bi isto povredilo. Sigurna sam da nisam rekla da me ne dotiču, a to da sam bila previše dobra, to sam prokomentarisala u smislu da je naš odnos bio neiskren i isfoliran, zato što sam videla kako stoje stvari i šta se tu dešava. A to, da sam ja rasturila, jesam, i ja ću taj krst da nosim do kraja. Od toga ne bežim, snosiću posledice.

Pogledajte kako je Luna odgovorila na pitanje o Kiji:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Može biti samo je*an

    25. januar 2018 | 10:30

    Jedna božja zapovest kaže - "Ne poželi ništa što je tuđe "... Luna ne da je poželela, već je otela.... A Slobodan, pogazio svetu tajnu venčanja u crkvi i zakletve venčanoj ženi, i Bogu, na večnu vernost... Eto, to je taj "srećan" par...

  • Miss

    25. januar 2018 | 10:39

    Luna, pa kako sad kazes da si rasturila Kijin brak, a samo pre 5 dana si govorila da ti nisi kriva za raspad tog braka, i non stop si ponavljala da nisi ti, bila bi neka druga. Da li neko zna sta ova prica? Cim ti trazis decka u reality-u a nisi ga imala napolju, onda je jasno koliko vredis, devojko. I cim se vucara sa ozenjenim i zauzetim jasno je da ima manjak samopouzdanja. Otimanjem dokazuje sebi i tim devojkama je bolja od njih.

  • Hm

    25. januar 2018 | 10:19

    Luna ima veliki problem sa samopouzdanjem, zato se viđa samo sa zauzetim muškarcima - u sebi veruje da ne zaslužuje da bude prva i jedina. Vidi i ona da Sloba i dalje više voli Kiju nego nju, ali se zadovoljava mrvicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA