ONA NIJE ŽRTVA, NEGO GLUMI ŽRTVU! Miljana priznala Drvetu šta sve misli o Kiji, i nije birala reči! (VIDEO)

Novi zadatak Velikog šefa napravio je opšti haos među zadrugarima, pogotovo između Kije, Slobe i Lune

  • 28

Zadatak koji je Veliki šef ovog popodneva dodelio zadrugarima napravio je frku među njima. Slobi i Kiji dodeljeno je da zajedno režiraju film, zbog čega je Luna pobesnela, a ni Radanović i njegova supruga nisu dugo izdržali da rade zajedno.

NE MOGU NJIH DVOJE ZAJEDNO! Luna plakala i urlala zbog Kije i Slobe, niko nije mogao da je smiri! (VIDEO)

Nakon silnih ispada i svađa, Miljana je otišla do Drveta mudrosti i rekla šta misli o Kijinom ponašanju tokom zadatka.

- Ona je režiserka, je l' tako? Ona se sama prijavila znajući da je Sloba scenarista. Luna mi je prenela da je počela da se svađa sa Slobom i da ga provocira, mislim da nije ni vreme ni mesto za to. Zašto se danas nije svađala, juče, jutros, prekjuče...nego baš sada. Mislim da je namerno želela da ga isprovocira da bi odustao od zadatka - rekla je Miljana u Rajskom vrtu.

Printskrin: TV Pink

- Nije fer, nije korektno, neka se svađaju oni, to je njihov problem, ali ne za vreme zadatka. Odabrala je pogrešan trenutak. Mislim da samo njoj to ide u korist. Što je više oni napadaju, što više pričaju o njoj negativno, a oni naravno kažu u afektu, njoj ide u korist.

Printskrin: TV Pink

- Ona nije žrtva, nego glumi žrtvu. Ona odlično zna šta radi i sve to ide, nažalost, u njenu korist - zaključila je Miljana.

Pogledajte snimak iz Rajskog vrta:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    27. januar 2018 | 00:01

    Kija je dominantna osoba,i nikako ne izigrava zrtvu.Nije njen problem sto su ukucani,po intelektu ispod nje pa se pecaju iz ljubomore i pristrasnosti Slobi.

  • Miss

    26. januar 2018 | 23:37

    E moja Miljana al lupas.... 1. Taj Slobodan je do pre par dana odbijao zadatke koje je trebao da radi sa Kristinom da ne bi ugrozile njegovu nepostojecu ljubav sa Lunom, i to nije bio preksaj, a sad je odjednom prekrsaj sto ona njega navodno provocira u toku zadatka; 2. Takodje taj Slobodan je pre samo dva dana za stolom rekao da ga misljenje Kristine ne dotice i ne zanima, kad odjednom sad napusta zadatak zbog provokacija licne prirode od strane Kristine; 3. Provokacije su sastavni deo ove igre, dozvoljene su i ko provokacije ne moze da izdrzi, nek ide kuci; 4.Jedini argumenti koje imaju protiv Kristine su "bolje da cutim, nemoj ja da progovorim", i "da glumi zrtvu"....notorne gluposti E moja Miljana....

  • ccc

    27. januar 2018 | 00:12

    Sloba i Luna se uvlače Miljani da ih ne bi napadala. Miljana se zaljubila u Slobu, ona voli pevače.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA