≫ 

Zagorčaću ja njen život! Isplivale šokantne poruke, pomenut i seks između Kije i Filipa! (FOTO)

Prepiska je objavljena na jednom od profila podrške na Instagramu

  • 50

Zadruga je počela 6. septembra 2017. godine, ali se od ulaska Kristine Kije Kockar u istu na Instagramu vode neviđeni ratovi između grupa koje podržavaju nju, i onih koje podržavaju Lunu Đogani i Slobu Radanovića.

Svakakve stvari pišu se po pomenutim profilima, montiraju se razne laži kako bi se napakostilo pojedinim učesnicima, a već drufi put objavljene su i poruke koje je Anabela Atijas navodno razmenila sa javnosti nepoznatim ljudima.

Anabela otkrila iz kog razloga Luni od 13. godine opada kosa!

Sada su isplivale poruke u kojima druga strana staje u Kijinu odbranu, dok Anabela navodno poručuje kako Kiju niko neće podržati, te da će ona zagorčati njen ćivot, ukoliko ona proba da zagorča tuđi.

Evo prve poruke:

Foto: Instagram

Sloba i Luna u akciji nasred dvorišta! On joj zavukao ruku ispod majice, ona se prepustila, zaboravila na bubicu, pa mu šapnula OVO! (VIDEO)

U drugoj poruci, spominje se seks između Kije i Filipa:

Foto: Instagram

Treća prepiska verovatno nije sa istom osobom, a evo šta u njoj piše:

Foto: Instagram

Odmah je reagovala i grupa koja podržava Slobu i Lunu:

Printskrin: Instagram

VIDEO: Intervju Lune Đogani dan pred ulazak u Zadrugu

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Covek

    31. januar 2018 | 17:09

    Анабела,одакле толико мржње према Кији?Па и она је нечије дете,а ти си мајка!Знамо и ти шта си у ријалитима радила,због пара,па те нико не осуђује.Луна је отела мужа Кији,а не Кија Луни.Шта би било да је обрнуто.Никад не осуђуј туђе дете,поготову ако је твоје криво.Срамота је и грота,није хришћански.

  • Nidzo

    31. januar 2018 | 18:13

    Zasto da zagorcava bilo kome zivot???Zasto??? da li je Kija uzela njenog muza da jase u rijalitiju???Tako se nadmocno ponasaju Djogaji od pocetka.Gde su mame ostalih ucesnika, produkcijo je li ovo "Dogaj-rijaliti??Dokle vise???

  • Ljiška

    31. januar 2018 | 19:29

    Bože kakva je ovo majka.Ja sam mislila da se Anabela ponaša uzdignuto ,kao ponosna žena a ona se toliko ponizila komentarišući Kiju.Ona odgovara na sve poruke,šalje poruke koje čitamo na TV-u koje su toliko bedne i odlika primitivnih ljudi.Nema potrebe da brani i opravdava Lunu ,kad narod sve vidi.Vidi ponašanje jedne nemoralne histerične devojke koja ima za medec dana 22 godine a ima ponašanje deteta iz vrtića.Ona još nije nije stigla do lekcije o lepom ponašanju.Fuj za obadve.Kija srećno,izgledaš prefinjeno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA