Andrija, nadam se da razumeš: Kija priznala da li je imala seks sa Filipom, pa poslala poruku svom dečku (FOTO)

Kija je detaljno opisala svoj odnos sa Filipom, pa pomenula i svog dečka Andriju

  • 48

Čim su počela pitanja gledalaca, prvo je bilo upućeno Kiji i, naravno, odnosilo se na njenu već čuvenu akciju sa Filipom.

Želim ti sve najgore, nikada ti neću zaboraviti šta si mi uradio! Sloba i Luna se mazili pred svima dok su slušali kako Kija pljuje Radanovića (VIDEO)

I dalje niko pouzdano ne zna šta se dogodilo u WC-u, a Kristina je izjavila:

- Milion puta sam se pravdala... Nisam prevarila Andriju, to što smo Filip i ja bliski, ne znači da sam prevarila Andriju. Bilo je hladno, pokrili smo se jorganom, pa je to izazvalo neke sumnje. Obožavam da provodim vreme sa Filipom, ali u poslednjih nekoliko dana samo se razdvojili, očigledno je u nekom tripu. Krivo mi je što je u bedaku. Kao prijatelj, ja sam tu za njega.

Printskrin: TV Pink

Potom je Filip dodao:

- Već tri dana se priča o tome, ne znam šta još treba da kažem, ništa se nije dogodilo.

Nakon toga je Kija poslala poruku svom dečku.

Printskrin: TV Pink

- Baš me briga šta zadrugari i gledaoci misle, meni su najvažniji moji najbliži. Andrija vrlo dobro zna, kakva sam ja, i rekla sam mu da se pripremi za svakakve gluposti i nadam se da on ovo razume, jer ja na to ne mogu da utičem - izjavila je Kristina.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mala

    1. februar 2018 | 02:14

    Kija je rekla da su znali da će i "jorgan" i "zatvoren toalet" izazvati sumnju.Takođe je rekla da neće ona,već neka Filip objasni.Biće da su hteli da izazovu Mariju Anu.Žalosno što Filip sada ne razmišlja da je Kija u vezi,već se sklanja

  • Marijana

    1. februar 2018 | 08:29

    Kija se sinoc izvinila naciji i zadrugarima za to sto je prevario muz! Dokle smo mi dosli?! Hvala Bogu pa sam otisla iz te zemlje. Sve sto je lepo i vredno postovanja u nasoj zemlji se pljuje. Price za Filipa su za malu decu i nije mi jasno da neko moze u to da poveruje...

  • Alisa u zemlji čuda

    31. januar 2018 | 23:51

    Koja se igra sa svima njima! Bravo za inteligenciju i samo napred do pobede!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA