≫ 

Luna plakala i kukala da joj je teško, a kad joj je Anabela rekla šta Gagi i ona planiraju za nju i Slobu, zaboravila je na SVE probleme! (VIDEO)

Luna Đogani razgovarala je danas sa mamom Anabelom

  • 37

Nakon podužeg mučenja sa uspostavljanjem veze, Luna i Anabela uspele su da se čuju ovog poslepodneva.

Luna i Sloba su napravili JAVNU katastrofu! Zorica Marković žestoko osudila ovu vezu i objasnila zašto je ignorisala Lunin nastup na Zadrugoviziji!

Luna je prvo trebalo da se čuje sa tatom Gagijem Đoganijem, međutim, zbog neuspevanja uspostavljanja veze sa njim, dobila je poziv upućen mami Anabeli.

- Tata je dobro, čujemo se svaki dan. Ništa se ne sekiraj. Znam tačno šta hočeš da izgovoriš, a ne možeš... Svi to znamo. Čekamo da opet budeš ona stara. Za sve ima vremena, izaći ćeš, sve ćemo polako i zajedno, ja sam tu, čekam te - rekla je Anabela na samom početku.

- Loše sam, mnogo, mnogo - požalila se Luna mami i počela da plače.

Printskrin: TV Pink

- Evo, tražim stan... Uveliko smo počeli da tražimo stan za vas dvoje da se se ušuškate, da uživate kad izađete. Kad bi samo znala koliko lepih stvari te čeka napolju uopšte ne bi imala razloga da se sekiraš - rekla joj je Anabela, posle čega se Luna odmah oraspoložila.

Printskrin: TV Pink

- Ja to znam mama, ali ti ne znaš koliko je meni ovde teško. Borim se, stalno mislim na sve vas, ali ne znaš ni upola koliko je ovde teško - plakala je opet Luna.

- Nemoj da sumnjaš u sebe. Uopšte više nije poenta da li ti sumnjaš u njega ili u ljubav, on te zavoleo onakvu kakva si i nemoj da se menjaš, budi to što jesi - rekla je Anabela Luni, a ona je onda pozvala Slobu da uđe u govornicu.

Printskrin: TV Pink

- Vi se odlično držite, ja sam ponosna na vas! - rekla je Anabela, a Luna je uporno govorila kako ovo u rijalitiju nije ona i da više ni sama ne zna šta priča.

- Ja te molim da dođeš sebi i da svoju ljubav tretiraš kako si ti želela da tebe neko tretira, seti se toga - savetovala ju je Anabela.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    25. februar 2018 | 19:16

    Sramota koje ova devojka ima protekcije. Krene da histerise namerno da bi joj dali poziv.

  • Milly

    25. februar 2018 | 21:01

    Hahaha, traže IM stan. Pošto se Sloba ništa ne pita. Ko će da plaća taj stan? Nepismena “blogerka” ili anonimni pevač? A da, ona zaradjuje 2000 evra nedeljno. Smehoteka

  • Lala

    25. februar 2018 | 19:20

    Kad bi znala koliko lepih stvari te ceka napolju nikad ne bi izasla iz Zadruge!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA