≫ 

Veliki šef doneo DVE šok odluke, a prva će načisto izbezumiti Kiju, Lunu i Slobu! (VIDEO)

Zadrugari i ne slute šta im se sprema, neki će se radovati, a nekima se nikako neće dopasti ovo iznenađenje

  • 7

Veliki šef je doneo dve odluke koje će iznenaditi sve zadrugare, a ova vest najviše će šokirati Lunu Đogani, Slobu Radanovića i Kiju Kockar.

ŠOK! Miljana podigla Anu, Janjuša, Slobu, Kiju, Krunićku i Đeksona, a kada je saopštila imena novih potrčka, svi su zanemeli!

- Veliki šef je doneo dve odluke, a prva odluka glasi ovako: u nedelju niko neće biti izbačen iz zadruge, a to znači da će Miljana biti vođa dve nedelje, a to isto znači da će Kija i Sloba biti potrčci dve nedelje, i to znači da će Miki biti omiljeni zadrugar dve nedelje!To je prva odluka. A, druga odluka kaže - u subotu imamo vanredno izbacivanje - saopštila je voditeljka odluke velikog šefa.

Budući da će Miljana dve nedelje biti vođa, pogledajte zašto je ona jedan od omiljenih rijaliti igrača:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Safa

    27. februar 2018 | 11:20

    Sve bolje od boljeg za gledaoce,a sta cemo sa Lunci,ko ce je grliti dok spava.Zadruga tek pocinje za gledaoce,a Miki nek ti je bog na pomoci sa Miljanom.

  • xxx

    27. februar 2018 | 15:48

    E ovako se dize gledanost! Prvo da gledamo malo Lunci kako joj " nije dobro", a bilo joj je odlicno kad je ozenjenom coveku uletela u krevet! Sada krizira sto on provodi u rijalitiju vreme sa rodjenom zenom u istom prostoru.Pa ljubavnice nisi dosla na letovanje sa svalerom nego ste najgoru i najnemoralniju stvar uradilli pred suprugom i milionima i jos se nesto bunite!? Drugo, sou sa Mikijem i Miljanom je fantazija, nocas smo popucali od smeha! Za sve svaka cast produkcijo ovaj put!

  • Ana

    27. februar 2018 | 11:27

    Bravo👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA