≫ 

Ova pesma će zauvek spajati Gagija i Anabelu, a kada čujete priču koju nosi biće vam jasno i zbog čega (VIDEO)

- Zaista me lepe uspomene vežu za tu pesmu - rekla je Luna

  • 13

"Njen grad" pesma je koja se našla na prvom albumu grupe Funky G, a koja u sebi krije istinitu ljubavnu priču. Naime, kako je Luna Đogani u rijalitiju "Zadruga" ispričala drvetu mudrosti, pesma "Njen grad" vezana je za njeno rođenje. Njen otac Gagi Đogani ovu pesmu napisao je dok je Anabela bila trudna sa Lunom, pa je i Luna bila učesnik spota, ali u majčinom stomaku.

Opsednuta si njom, svi to misle! Luna ogovarala Kiju, Miki skočio i sasuo joj u lice sve što misli, Đoganijeva pobesnela! (VIDEO)

Ja imam potpuno pravo da pričam o njegovom "ponosu": Kija i Luna raspravljale o Slobinom polnom organu, on se preznojavao! (VIDEO)

- Drvce, molim te, ja ti obećavam da ću od sada pa do kraja uvek biti nasmejana kad god me vidiš, obećavam! Ali, meni treba jedna pesma... Tu pesmu je moja mama snimila dok sam bila u njenom stomaku i baš bih volela da je čujem, molim te! - zatražila je Luna.

- Želim pesmu od "Fanki Džija", "Njen grad". Toliko volim tu pesmu i obećavam da sledeći put dolazim sa tajnama i informacijama - bila je presrećna Luna, kojoj nije prvi put da odaje nečiju tajnu.

Nakon što je ushićena po Pabu pevala svoju omiljenu pesmu, Luna je i otkrila neke detalje vezane za istu.

- Moj tata je ovu pesmu napisao mojoj mami pre nego što sam se rodila. Spot je odličan. Moj tata na Kalemegdanu, dok je mama kao u njegovoj sobi i mazi mene po stomaku. Kraj spota je njihovo venčanje. Moja mama je tada bila plava... Zaista me lepe uspomene vežu za tu pesmu - ispričala je Luna svojim cimerima.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AmI

    2. mart 2018 | 16:31

    KAZE SINOC ''MODNA BLOGERKA'' KOD PITANJA GLEDALACA KAKVE VEZE IMA GDJE NOSIM BUNDU..EEE PA DA SI PRAVA MODNA BLOGERKA ZNALA BI DA IMA,ALI POSTO TI NEMAS ODGOJA ,A KAMO LI OSJECAJA ZA KULTURU ONDA I NE MOZES ZNATI GDJE SE I KADA SE NOSI BUNDA. I ONA TREBA DA OTVORI SVOJ MODNI BREND..KAKO CE SE ZVATI? MODNI BREND : POČEŠI,POVALI PA BRAK RAZVALI

  • Ina

    2. mart 2018 | 18:06

    Ona ne zna šta priča. Pesmu nije napisao njen tata, pevaju Marija Mihajlović i Dača, a njena mama samo zeva, kao riba na suvom. Anabela, čuvena otvaračica usta 90-ih nije čak znala ni da igra. Ali, ovi klinci to verovatno ne znaju, pa misle da Anabela peva.

  • Ina

    2. mart 2018 | 17:14

    Luna laže čim zine. Pesmu "Njen grad" nije napisao njen tata, već Igor Brandić, mama Anabela je samo otvarala usta, a pevala je Marija Mihajlović, a čak ne peva ni njen tata, nego Dača. Toliko o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA