Osećala sam se kao ker... Kija sa suzama u očima priznala koliko joj je bilo teško dok je Sloba čitao čestitku svojih roditelja za Lunu! (FOTO)

- Nije mi bilo svejedno, pokušala sam to da sakrijem - pričala je Kristina jedva se suzdržavajući da ne zaplače

  • 84

Kiju Kockar dotukao je rođendan Lune Đogani, 8. marta, koja je od Slobinih roditelja dobila rođendansku čestitku i tortu

Nikad kraći minić, providna majica... Goca Džehverović prekrstila noge i pokazala previše! (FOTO)

Među večerašnjim pitanjima novinara bilo je i ono upućeno na Kijinu adresu, a ticalo se dana kada je Luna slavila rođendan.

- Čitao si čestitku svojih roditelja... Misliš li da je to bilo u redu prema Kristini, da li si se zapitao da li je to u redu? - bilo je pitanje za Slobu.

- Možda sam se i zapitao. Kristina je imala šansu da to dobije, da zasluži kao Luna... Prošlost ostavljam iza sebe. Meni je bilo puno srce što su joj čestitali, što su prepoznali to... i bilo mi je drago što sam pročitao - rekao je Sloba te dodao kako Kristina nije dozvoljavala da ima neki bliži odnos sa njima.

Printskrin: TV Pink

DUEL BRAČNIH PARTNERA! Zadrugari izabrali između Kije i Slobe, nikad kraće i napetije nominacije! (FOTO)

- Nije mi bilo svejedno, pokušala sam to da sakrijem. Nisam želela ni da kvarim Luni rođendan. Ipak sam ja ovde kao njegova žena, možda je to moglo samo na neki drugi način da se odradi, ne znam na koji, jednostavno da ne bude tako demonstrativno. Za mene je bilo kao da sam ker... - rekla je Kija sa očima punim suza.

- Jednostavno, samo taj gest ovde je problem, ali ne mogu ni da krivim na neki način... Ne znam, možda je postojalo nekako drugačije rešenje - dodala je Kija.

Printskrin: TV Pink

- Meni je jako krivo, ali ja ne mogu da menjam nečije mišljenje - zaključila je Kija, a Sloba se sve vreme protivio njenom mišljenju.

- Najviše mi je zasmetalo što ja na Slobodanovom licu nisam videla tada ni jedan tračak neprijatnosti - rekla je Kija.

- Nisam ni ja video prema tebi poštovanje prema mojim roditeljima! - rekao je Sloba besan.

Dok je Kija tog dana plakala, evo šta su radili Luna i Sloba u krevetu: 

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubav

    11. mart 2018 | 01:07

    Ovi lažni sveznajući Zrenjaninci koji služe da bi blatili Kiju su presmesni. Po mom mišljenju ta torta i čestitka je kod nje i izazvala kasnije najviše suza. Ako postoji neka visa sila ja ne bih bila Radanovicima u kozi! Nek im svako parce torte bude baš kao što je njoj isto preselo!

  • Tz

    11. mart 2018 | 01:01

    Kija je mnogo inteligentnija od svih zadrugara a pogotovo od Slobe i Lune koje ndvisuje u svakoj situaciji.

  • Djole

    11. mart 2018 | 00:26

    Kud ide ovaj svet? Luna zasluzila jer ga je samarala,psovala,zbog koje je ruku lomio itd...Kija nije zasluzila jer je od njega htela da napravi uspesnog coveka...Plus cuvena recenica da nije postovala njegove roditelje- videli smo koliko lazi i uvreda su uzneli na Kijin racun.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA