≫ 

Otac Sanje Stanković progovorio o ćerkinom priznanju da je biseksualka i tome šta će prvo uraditi kada ona izađe iz Zadruge! (FOTO)

Iako više nema Jovaninih ljubomornih scena prema Sanji, Novica je u strahu da joj Matora ne učini nešto loše

  • 8

Novica, otac učesnice Zadruge Sanje Stanković, nije iznenađen njenom izjavom kojom je javno priznala da je sa Jovanom Tomić Matorom u emotivnoj vezi već pola godine.

Sanja otkrila koliko meseci je u vezi sa Matorom, svi ostali u čudu, a Darina reakcija je carska! (VIDEO)

Kako kaže za naš portal, Sanja nikada nije bila intimna sa bilo kojom ženom, ali on nije monstrum da bi je osudio zbog odluke koju je donela.

- Šta god moja ćera uradila, ja je podržavam. Nikako neću da je osuđujem, ona je svoj čovek. Ja mislim da je to sve vrsta igre... Ja ne mogu sad da tvrdim ni ovako, ni ionako. Nisam ja neki monstrum pa da je osudim nekako negativno. Kada izađe, sešćemo i razgovarati o svemu - kaže Novica za Telegraf.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Novici je na neki način drago što su se Matorine ljubomorne scene upućene njegovoj ćerki smirile, ali takođe nam je i otkrio kakvo mišljenje ima o Sanjinoj devojci.

- Sada su se smirile. Meni je to pre jako smetalo... Nema više te Jovanine histerije, kao što je imala. Plašim se kada Jovana ishisteriše da ne naudi Sanji, ali opet, ne verujem da će se to desiti. Matora je jedan kul lik, i najrealnija je u rijalitiju - zaključuje Novica.

Sanjino priznanje od kada je tačno u vezi sa Jovanom pogledajte OVDE.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi:

(Marko Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OIvan

    14. mart 2018 | 20:25

    Pa to je samo LAZ Sanja zeli da ostane sto vise u rialitiju,a to moze pored Jovane.Vidite da ona ima neke veze u produkciji uvela Boru,Palmeru i tko zna koga jos,a ova Matora retko odvratna,igrala u Parovima na stolu dan posle sto je njenom bratu umrla beba,bila na exzitu sva se uritala tj.usr.. U panntalone,itd.

  • mad4red

    14. mart 2018 | 22:35

    Mozak izgorio svima...cao zdravo...jedini spas opet dinosaurusi i nanovo

  • xxx

    14. mart 2018 | 18:48

    Sescete da porazgovarate kad izadje!? E druze,mnooogo ranije si ti to trebao da uradis...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA