Ne znam šta se dešava sa Andrijom, više neću da se pravdam bilo kome: Kija priznala šta će uraditi ako dečko raskine sa njom (VIDEO)

- Bilo bi mi najžalije da nas dvoje prekinemo... Ako ima pritisak medija i svega - poručila je KIja

  • 17

Dok je pričala sa Marijom Anom, Kija je pomenula i svog dečka Andriju i prvi put je priznala koliko joj smeta neizvesnost, i što ne zna da li je on i dalje čeka.

Voleo bih da ona to zna! Kijin dečko prokomentarisao emisiju u kojoj su gostovali Sloba i ona, pa priznao da li će čekati Kristinu

Kija je sa Marijom Anom najviše pričala, naravno, o Filipu i opisala je kako se zbližila sa njim posle svog ulaska u rijaliti.

- Niko meni nikad nije branio da se družim sa nekim. Razočarala sam se u njega, nisam očekivala da on tako razmišlja. Bilo mi je mnogo teško, družili smo se... pri tom, ne znam šta je sa Andrijom, šta se dešava... mama mi je rekla da je sve OK, kada je dolazila. Posle toga su mi razni ljudi ispričali razne stvari. Više ne znam šta da verujem - priznala je Kristina i dodala:

Printskrin: TV Pink

- Bilo bi mi najžalije da nas dvoje prekinemo... Ako ima pritisak medija i svega... Zato što se znamo dugo, i što zna zbog čega sam ušla. Ne znam šta se dešava spolja, kakva se slika šalje. Nenormalno mi je da ja moram da se pravdam Andriji... Vrlo dobro znam prema kome imam osećanja.

Potom je Kija poručila da je sa sobom raščistila neke stvari.

Printskrin: TV Pink

- Što se tiče Andrije, ja sam slobodna žena, i mogu da radim šta god hoću. Više neću da se pravdam bilo kome, za bilo kog dečka... Bilo bi mi krivo da Andrija i ja završimo, ali ako sam preživela ovo, preživeću i to. Želim da budem sa njim, ali ne mogu da ga nateram da bude sa mnom - zaključila je Kija.

Kija o Andriji:

Video: Sve seks akcije Slobe i Lune:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    23. mart 2018 | 13:31

    Nema ljutnje, ukusi su različiti. Meni je Kija lepša i zgodnija, Marija Ana je mnogo plastična.

  • Ivan

    23. mart 2018 | 13:45

    Od negde dvadesetog minuta Kija prakicno citira Slobu i njegova opravdanja jer je prevario i to koristi da sebe opravda. Kaze desilo se, zaljubila sam se... isti slucaj je i sa Slobom ali mu ona to stalno nabija na nos. Kako je to za nju i "Andriju" opravdanje a nije za Slobu i Lunu? Licemerje.

  • Miki Zr

    23. mart 2018 | 13:47

    A šta ti je taj Andrija,pa ti si udata?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA