Evo zbog čega su se Kija, Goca i Teodora SATIMA svađale i zbog čega obezbeđenje nije smelo da mrdne! (VIDEO)

Haos je nastao u kuhinji, a nakon toga svađa se nastavila u svim delovima Bele kuće

  • 39

Kija Kockar i Goca Džehverović žestoko su se posvađale ovog dana, a čitav haos dogodio se zbog nepranja sudova. 

Majka i ćerka napale Kiju, Goca pljunula Kristinu, Teodora htela da je bije, obezbeđenje nije moglo da umiri pobesnele žene (VIDEO) (FOTO)

Gordana je optužila Kiju kako ne pere sudove, zbog čega je ona pobesnela tvrdeći kako to nije istina. 

Goca je ostajala pri svome, Kija takođe...a u svađu se kasnije umešala i Teodora. U jednom momentu stiglo je i obezbeđenje koje je sve vreme moralo da dežura i razdvaja majku, ćerku i Kiju...

- Nemoj da se*ete - rekla je Kija iznervirano.

Printskrin: TV Pink

- Ti si jedna od tih koja ne pere sudove! - vikala je Goca, a onda je Teodora otišla do Kije i stala na maminu stranu.

- Kristina, ti nas lažeš konstantno. Ti sad mene jebeš u zdrav moza, ja sam te videla 20 puta da si jela i nosila tanjir, generalno ne pereš za sobom - rekla je Teodora Kiji i dodala kako je nikad nije videla da je oprala sudove za sobom.

Pogledajte šta je prethodilo žestokoj svađi:

A kompletnu svađu koja je usledila posle ovoga pogledajte OVDE.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    25. mart 2018 | 22:46

    Milica nije Kiju nikako proglasila za neurednom-da ne ćisti za sobom nijedanput!!! To je Goca namerno uradila!!!Goca i Teodora neznaju kako da se operu od Ćazima pa napale Kiju sramota za njih!!! Planirali Goca i Teodora kako da zavrte priču u drugom smeru.Pa na Kiju kako znaju i umeju. U njihovoj porodici je bilo itekako nasilja to je Goca u par situacija i pokazala zamahivanjem na Teodoru,Teodora par puta u svađi sa Anđelom hvatala istog za bradu!! Goca pljunula Kiju a na snimku mislim da je poku[ala i da je udari ali nisam dobro video!!! Teodora i Goca dno dna!!! Kija do pobede!!!! A što se tiče onog drugog dela.Interesantno je da psihijatrijski stručnjaci postavljaju granicu na 13 godini, iako je zakonski pedofilija definisana 15 godinom.

  • Če

    25. mart 2018 | 23:00

    Đjehe traže kadar preko Kije.Od kada se uzdržavaju da se ne svađaju svi su ih zaboravili.Samo ih svađa spašava.Jadan Anđelo i njegova porodica.Kija kraljice!

  • Dani

    25. mart 2018 | 20:36

    Goca leči lične frustracije prema Kiji i Ani. Kijaje ustala i rekla joj dalaže da nije prala svoje sudove a krestava Goca brze bolje je vređa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA