≫ 

Da je finale Zadruge večeras, za koga biste glasali? (ANKETA)

Rijaliti koji je pomerio sve granice obeležila je priča Kije, Lune i Slobe. Zbog toga vas pitamo - za koga od njih troje biste glasali, da je finale za nekoliko sati?

Rijaliti Zadruga projekat je koji je uzdrmao ceo region. Zapravo, priča Kije Kockar, Slobe Radanovića i Lune Đogani nešto je što je doprinelo tome da se pomere sve granice gledanosti, a njihov odnos podelio je ljude toliko da se svuda oko nas vode pravi ratovi oko toga ko je u pravu, ko je pošten, ko je moralan, a ko sve to nije.

Finale Zadruge, koja je počela 6. septembra 2017. godine se bliži, i velika završnica zakazana je za 31. maj 2018.

Međutim, mi vas sada pitamo - da je večeras veliko finale, da se večeras odlučuje ko će odneti titulu pobednika Zadruge, ZA KOGA BISTE VI GLASALI?

Glasanje traje do 21 čas, u subotu, 31. marta, a nakon toga ćemo objaviti rezultat velike Telegraf ankete i broj glasova koji je stigao za svakoga od njih troje.

"Sačuvaj Bože!" Marija Šerifović šokirana Kijom Kockar

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baki

    31. mart 2018 | 12:06

    Moj favorit je Kija. Odvojicu pare da glasam za nju i nece mi biti zao. Kad privije nagradu na rane koje su joj napravili Luna Sloba i Anabela podmetacinama manje ce je boleti. P.S: Kako se približava kraj ale zadrugarske skočile i prave fejk svadje lažu mažu lupetaju samo da bi dobile glas više. Miki Mića Marijana tri Džezve Matora i td. ubiše se za kadar i priču o sebi bilo kakvu. Misle da je ovaj narod glup. Druga grupa alavih zadrugara hoće glasove preko seksa, da nam pokažu kako se to radi. Mi gledaoci nemamo pojma o tome pa nas oni uče.

  • David

    31. mart 2018 | 17:02

    Ne glasam, voleo bih da pobedi Marko ili Kija, a Miki, Luna i Sloba su mi najgori, ne zaslužuju biti ni u top 10.

  • Bafra

    30. mart 2018 | 12:15

    Kija 👑

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA