≫ 

Progovorio reper! Oglasio se Kijin bivši čije je stihove istetovirala na leđima (VIDEO)

Iako ne gleda rijaliti Struka podržava Kijino učešće u istom

  • 21

Kristina Kija Kockar pre poznanstva, a kasnije i veze i braka sa Slobodanom Radanovićem bila je u emotivnoj vezu sa reperom Strukom, kojeg je nekoliko puta i spomenula u Zadruzi!

Svaki put o njemu je pričala u superlativu, a on se sada prvi put oglasio na temu nje. Struka se pojavio na jednom događaju u centru Beograda, a iako kaže da ne gleda Zadrugu, Kiji je poželeo pobedu.

- Dođe do mene nešto. Kažu mi ljudi, pročitam u novinama... Nemam neki komentar na to što me spominje, ne znam ni u kom me kontekstu spominje. Rekli su mi da je spominjala tetovažu... Ne pratim taj rijaliti, ali želim joj svu sreću tamo, da pobedi! Ja i ona smo u skroz korektnim odnosima -  rekao je reper.

Kako smo već objavili, tetovaža koju Kija ima na leđima posvećena je upravo njemu, a stihove je napisao on za nju.

- Da, to je pesma koja je posvećena njoj, ali nikad nije završena. Njoj se to svidelo, istetovirala je i to je otprilike to - ispričao je raspoloženi Struka za IDJ TV.

Foto: Instagram/Youtube/STAKvideo

Podsećamo, Kija je u Zadruzi ispričala da je sa Strukom bila u vezi pre poznanstva sa Slobodanom Radanovićem.

- On je bio moja velika ljubav. On je jedina poznata ličnost sa kojom sam bila. Jedino kada sam ušla, pomislila sam na njega. Sigurno mi se smeje sada. Mi smo se voleli, bili smo u velikoj ljubavi, živeli smo zajedno. To je bila velika ljubav, ali nam nije uspelo - rekla je jednom prilikom Kija na temu veze sa reperom.

Šta je sve Struka rekao o Kiji pogledajte u videu na početku teksta!

(Telegraf.rs/IDJ Videos)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubav

    30. mart 2018 | 13:35

    Kakva žena! Tako mlada a već dve pesme za nju. Predivna je.

  • Srce

    30. mart 2018 | 13:51

    Sreća najlepša

  • Ljubav

    30. mart 2018 | 21:47

    Koliko su odvratni ovi Anabelini isprdci, šteta što je Luna glumila u spotu "Prevara" samo i što je tamo mlatila atributima koje ne poseduje. Plus o njoj pesma nikada osvanuti neće sem ove jadne "Zabranjeno"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA