Ništa mi nije ostavio, pričao je da nisam njegova ćerka: Kija otvorila dušu i progovorila o svom ocu! (VIDEO)

- Jedina osoba kojoj sam imala problem da oprostim je moj tata - rekla je Kija dok je pričala sa Duškom

  • 41

Dok je razgovarala sa Duškom, Kija je pričala o svom ocu, koji godinama nije želeo da je prizna, i potom opisala kako je izgledao njihov susret uoči njenog ulaska u Zadrugu.

21 minut pod tušem! Luna i Sloba imali žestoku akciju u kupatilu, uzdisali, stenjali, SVE se čulo! (VIDEO)

- Jedina osoba kojoj sam imala problem da oprostim je moj tata. Pred ulazak sam četiri sata bila u bolnici, imao je četvrti infarkt, i pitala ga: "Zašto to tako?". On nikada nije upoznao Slobodana - rekla je Kristina i nastavila:

Printskrin: TV Pink

- Moj tata je oženjen jednom Hrvaticom, i dalje je zvanično u braku sa njom. I on je sa njom napravio ugovor o izdržavanju kako bi mene lišio svega. A to nije njegovo nego dedino, da je deda to znao, poludeo bi. Tata ima restoran, dvosoban stan, perionicu, kuću... Ja sam jedino dete u porodici, toliko mi je to jadno.

Potom je Kristina ispričala da njen otac godinama nije želeo da je prizna.

Printskrin: TV Pink

- Kada je 2010. imao tešku operaciju, mama mi je tada rekla da je odlučila da ga tuži. Kaže: "On ide i priča lekarima da ti nisi njegova ćerka". Baš sam ogorčena na njega, ona kad je mene dobila, nije htela da dozvoli da u krštenici ne piše ko je moj otac, i u Makedoniji je rađena analiza i tako je upisano. Tužila ga je za sve zaostale alimentacije, za ukupno 30.000 evra, i još tražila da se uradi DNK, i poručila mu: "Da vidiš ko nije tvoja ćerka". Stigli rezultati, sve potvrđeno a ja ga zovem i kažem: "Čestitam, dobili ste ćerku" - zaključila je Kija.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rada

    31. mart 2018 | 19:07

    Bila mi je favorit ali sam se totalno razocarala.

  • goxy

    31. mart 2018 | 11:49

    Pravda kad tad izadje na videlo!!!Zelim ti da zaboravis sve ruzno i da budes sretna❣️❣️❣️Sve ruzno ostavi iza sebe❣️

  • B

    31. mart 2018 | 15:01

    Sta god da Kija prica na kraju se moze zakljuciti kakav je materijalista. Realno da Sloba ne peva dobro i da nije pevac sta mislite da bi bila sa njim? Ona je ulozila nesto para u njega ocekivajuci da mu naplati to 10 puta i ocekivajuci da ce on biti njena zlatna koka. Sta mislite da bi bila sa Andrijom da nema taj privatan biznis? Sta mislite da bi spavala kod Stefana Karica da on nije tako bogat? Sta mislite da bi bila sa Strukom da on nije reper, tj poznat? Kija sve gleda kroz korist, verovatno i druzenje sa Anom gleda kroz korist ne bi li imala nesto od toga kad izadju, mozda ocekuje drustvo sa Anom posle ovoga a zna i sama da se Ana druzi sa malo jacim likovima, tzv biznismenima pa eto hoce i ona da bude u tom krugu. Sve sto Kija radi ukazuje na to da moze potencijalno ima korist od toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA