≫ 

Kija čuva obe burme, a sada je otkrila zašto je Sloba skinuo svoju pre ulaska u Zadrugu! (VIDEO)

Obe burme nalaze se kod Kije, a Kristina je objasnila zbog čega Radanović prestao da nosi burmu

  • 45

Tokom sinoćnih pitanja novinara za zadrugare povela se priča i o Kijinoj i Slobinoj burmi, a sve je zanimalo gde je prsten i zbog čega se ne nalazi na Radanovićevoj ruci budući da je i dalje u zakonitom braku sa Kristinom Kockar.

Kija je u nedavnom razgovoru sa Nadeždom rekla kako će verenički prsten i burmu sačuvati, iako planira da se razvede odmah posle Zadruge.

- Moja burma je kod nje. Slobodno neka je zadrži i sačuva - bio je kratak Slobodan na ovu temu, dok je Kija objasnila sve.

- Ja sam rekla da ću sačuvati taj verenički prsten, jer je predivan stvarno, jako mi je glupo da ga nosim posle. U svakom slučaju, sačuvaću ga. A što se tiče njegove burme, to ću mu dati pa neka on radi šta hoće sa time. Neka baci, sačuva, šta god on želi, nije na meni da ja njemu čuvam burmu, to je njegovo. Ja ću sačuvati jer ne bih da bacim, glupo mi je, kao i da je utopim - rekla je Kija.

Kija objašnjava sve o prstenju, Printskrin: TV Pink

- On svoju burmu nije poneo, tako smo se dogovorili, da je ne bi izgubio ovde jer je non-stop skida kada se kupa i to. Ali kod mene je sve, dobiće je kad izađe - sa osmehom je završila Kija.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Marija Šerifović šokirana Kijom Kockar

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    22. april 2018 | 14:38

    Kija lepotica i zgodnica

  • Arsa

    22. april 2018 | 20:28

    Kija pleni, nikoga ne ostavlja ravnodusnim. Rodjeni pobednik!!!

  • Vesna i Rada

    22. april 2018 | 19:11

    Kada bi ovo dvoje preljubnika bilo i među 10 prvih, onda smo mi stvarno jadna nacija.Za takav nemoral,jahanje tuđeg muža pred milionima gledalaca,kršenje pravila.....i mnogo toga negativnog, ne zaslužuju ni poslednje mesto. Trebali su biti davno izbačeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA