≫ 

Godinama nisu pričali, a ono što je Kija poslednje rekla o svom ocu sada tera suze na oči

Kristina je o svom ocu Milošu, koji je preminuo posle duge bolesti, pričala u "Zadruzi"

  • 20

Kiji Kockar preminuo je otac, a ovu tužnu vest saopštiće joj sutra, u nedelju 29. aprila, njena majka Nadica Zeljković i kuma Vanja. Kristina i njen otac Miloš Kockar nisu godinama razgovarali, ali su se pomirli.

Preminuo Kijin tata!

Kiji danas neće biti saopšteno da joj je otac preminuo: Evo ko će joj i kada reći najtužniju vest

O svom ocu Kija je pričala u "Zadruzi", a u razgovoru sa Duškom Radonjićem opisala kako je izgledao njihov susret uoči njenog ulaska u rijaliti.

- Jedina osoba kojoj sam imala problem da oprostim je moj tata. Pred ulazak sam četiri sata bila u bolnici, imao je četvrti infarkt, i pitala ga: "Zašto to tako?". On nikada nije upoznao Slobodana - rekla je Kristina i nastavila:

- Moj tata je oženjen jednom Hrvaticom, i dalje je zvanično u braku sa njom. I on je sa njom napravio ugovor o izdržavanju kako bi mene lišio svega. A to nije njegovo nego dedino, da je deda to znao, poludeo bi. Tata ima restoran, dvosoban stan, perionicu, kuću... Ja sam jedino dete u porodici, toliko mi je to jadno.

Printskrin: Youtube

Kristina ispričala da njen otac godinama nije želeo da je prizna.

- Kada je 2010. imao tešku operaciju, mama mi je tada rekla da je odlučila da ga tuži. Kaže: "On ide i priča lekarima da ti nisi njegova ćerka". Baš sam ogorčena na njega, ona kad je mene dobila, nije htela da dozvoli da u krštenici ne piše ko je moj otac, i u Makedoniji je rađena analiza i tako je upisano. Tužila ga je za sve zaostale alimentacije, za ukupno 30.000 evra, i još tražila da se uradi DNK, i poručila mu: "Da vidiš ko nije tvoja ćerka". Stigli rezultati, sve potvrđeno a ja ga zovem i kažem: "Čestitam, dobili ste ćerku" - rekla je Kija.

Kristina je takođe u "Zadruzi" rekla da je čula da je otac podržava, i rekla je da se nada da će imati bolji odnos kada ona izađe.

Printskrin: TV Pink

Kijin otac Miloš retko je davao izjave za medije.

- Mnogo sam se iznervirao kada sam čuo da Kija ulazi u Zadrugu, ali sada mi je malo lakše. Ona je hrabra devojka i borac i shvatam zašto je sa problemom kroz koji je prolazila htela da se suoči oči u oči - rekao je Kijin otac za časopis "Svet".

Kija o svom ocu Milošu:

VIDEO Luna i Kija se nisu volele, pa su neke poznate ličnosti stale na Kijinu stranu. Pogledajte šta je Tijana Ajfon reklao Luni Đogani:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    28. april 2018 | 21:06

    I pored toga sto kroz odrastanje nije imala emotivnu i materijanu podrsku I ljubav oca ( I to ne svojom krivicom) Kristina se borila kao lavica da ne obruka ime koje joj je ( nazalost jedva) dao.Izrasla je u pametnu,hrabru I vrednu devojku kojom bi se svaki roditelj ponosio.Mislim da ce je njegova smrt jako pogoditi,jer ga je ostala zeljna.Verovatno joj nikad nece biti jasno zasto nije dozvolio da ona ( ni kriva ni duzna ) bude deo njegovog zivota.Samo zbog nje gledam Zadrugu.Ne samo zato sto je javno prevarena zena,nego zbog njene harizme,snage,privlacnosti I energije koja je prosto zarazna.Zelim joj sve najbolje u zivotu

  • Lara

    28. april 2018 | 21:50

    Teska i tuzna zivotna prica i za par mjeseci da joj se dese ovakve tragedije! Drzi se lavice!

  • Dia

    28. april 2018 | 20:15

    Malena Kika,!! Toliko problema oko ove žene?!,toliko tuge,Sudbina se sa njom poigrala,Daće bog!!?Ako ga ima,da joj posle ovoga svane,I krene puteđ nekog boljeg saputnika,i lepšeg života

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA