≫ 

Drži se Lune, kloni Kije! Sloba imao tajni poziv, promenio ponašanje prema Kristini nakon što se čuo sa roditeljima!

Kiji je pozlilo, a Radanović je "promenio ploču" nakon što se tajno čuo sa mamom Draginjom

Čim je isplivala informacija u Zadruzi da se Sloba tokom današnjeg dana čuo sa svojim roditeljima, i to od strane Milana Miloševića, nastao je pravi haos u rijalitiju! Posvađali su se gotovo svi, a tema je bio odnos Slobe, Kije i Lune. 

Kija je nakon Slobine svađe sa Milanom otišla u pab da plače, a povredilo ju je to što Sloba na današnji dan nije bio uz nju, odnosno na priču o tome da li voli Lunu ili Kiju, on je ćutao.

Hoću da izađem, dosta mi je svega! Kija pobesnela na Slobu, vikala da je svi puste na miru, plakala pod jorganom! (VIDEO)

- Pustite me, hoću da budem sama! Ne zanima me šta ko izmišlja i bilo šta što se dešava, kad on ćuti! Hoću da izađem, dosta mi je svega - rekla je Kija pre nego što joj je pozlilo, i nazvala tada Slobu "pi*kom".

- Ja branim svoj brak - izjavila je kasnije, kako je tokom rasprave zadrugara rekao Lepi Mića. Kija, kojoj je nakon toga čak i pozlilo i trenutno se nalazi u jednoj privatnoj klinici.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Tokom izbora potrčka saznalo se da se Sloba čuo sa svojim roditeljima, posle čega je, kako mnogi komentarišu, promenio ponašanje prema Kiji. Iako su svi tvrdili kako su se njih dvoje usled smrti Kijinog oca postali bliži, situacija se ponovo promenila, što je Kiju razbesnelo. Slobi je majka rekla da se drži Lune, a da se kloni Kije.

- Nije to trebalo da kažeš - šapnula je Luna Milanu nakon što je Sloba izleteo napolje.

Najtužnija scena u Zadruzi: Kija tražila pesmu za tatu, počela da plače, Sloba joj prišao i pomilovao je po glavi (VIDEO)

- Nisam znao da je to tajna... Primetio sam njegovu naglu promenu ponašanja. Ona (Luna) kaže "ma sve je sad ok, ne brini, čuo se s mamom, od sada je sve ovako". Znači, mama je donela odluku, kao i prošli put - rekao je Milan kasnije, a sa njegovim mišljenjem složili su se i ostali zadrugari.

Printskrin: TV Pink

U jednom momentu je i Zorica Marković, kao i većina zadrugara, stala u Kijinu odbranu.

- Ti da voliš ovog čoveka, ne bi ga kidala! Sebična si! Umro joj je otac, rekao je da ide na sahranu... Ja ti kažem da se urazumiš, ovo je život, a ne rijaliti! Smrt njenog oca je povezala njih dvoje! Ako iko veruje u Boga i sudbinu, to shvati! Ja tebe ne krivim, ja razgovaram s tobom - rekla je Zorica Luni.

- Ali ja bih sve učinila da on bude srećan! Ja bih sad preskočila ogradu! - vikala je Luna i izašla napolje.

Printskrin: TV Pink

Slobina majka Draginja zahtevala je od produkcije da čuje svoje dete (pročitajte OVDE), nakon čega je završila u bolnici. Više o tome pročitajte OVDE.

VIDEO: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amrica

    30. april 2018 | 23:33

    Joj ima li iko živ da kaže Kiji da se odmakne od Slobe i njegove porodice. Eto ih tamo. Koje su danas bljuvotine iznjeli na njen račun to je strašno. Sve su danas pokazali.Jao jao kakvih ljudi i porodica ima. Draginja gdje će ti duša?

  • Dana

    30. april 2018 | 23:52

    Nema "On" ni "M" od muškarca kad je mama ta koja bira njemu saputnicu, tj ljubavnicu 😥

  • Marija

    30. april 2018 | 23:53

    Boze,Boze mama mu javlja s kim ce da bude,sta je covek sebi dopustio da ti mama kroji zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA