Nemoj ti da me kuneš, ti si najveća grešnica ovde! Lunu napali da je odglumila padanje u nesvest jer je Sloba bio sa Kijom! (VIDEO)

Učesnici Zadruge raspravljali su o tome da li je Luni stvarno pozlilo ili je sve odglumila

  • 17

Zadrugari su na sastanku komentarisali pojedine situacije, među kojima i onu koja se pre nekoliko večeri dogodila Luni Đogani, kada je pala u nesvest nakon svađe sa Slobom.

Budući da se priča kako je Luna to uradila namerno i da je sve odglumila, počela je žestoka rasprava o tome.

- Vi, tako što govorite da je fejk, vređate samo produkciju koja je bila sa mnom gore do 11 ujutro, mene ne dotiče - dobacila je Luna ironično.

Kija povraćala, Sloba odmah dotrčao, molio da je izvedu napolje, a Lunina reakcija kad ih je videla sve govori! (FOTO) (VIDEO)

- Zorica je prva koja mi je pomogla...

- Ja ne znam, ja nisam doktor, ja sam samo zvala obezbeđenje - rekla je Zorica.

Luna se svađa sa zadrugarima, Printskrin: TV Pink

- U životu se nikada nisam folirala, kamoli da me majka gleda da padam u nesvest, koja mi je rekla ako mi se desi to sledeći put, da je neću sresti napolju živu. Meni to ne ide ni u kakvu korist. Istina, ne jedem, pijem, to je moja greška. Danima nisam jela, to nije opravdanje, ali je istina... - objašnjavala je Luna.

- A kako to baš kad je Sloba sa Kijom tebi nije dobro? - pitala je Miljana, a onda se umešao Milan i takođe rekao kako je sve fejk.

Jedva ga je pogledala! Luna ignorisala Slobu nakon što je bio uz Kiju dok joj je bilo loše! (VIDEO)

Milan tvrdi kako Luna glumi da joj je loše, Printskrin: TV Pink

- Nemoj ti da pričaš kome šta ide na dušu, ti si najveća grešnica ovde! Ti si se napila! Tebi neka ide na dušu, nemoj ti mene da kuneš, kune te već dovoljno naroda da te ja ne moram kleti. Dvaput si fejkirala, još vino crno, ja išao da vidim...i odlično znam šta su ti rekli - rekao je Milan.

- Da je pala u nesvest, ja bih se prva uznemirila! - prokomentarisala je Miljana.

- Pa ti želiš da me vidiš mrtvu! - poručila joj je Luna, a onda je Miljana dodala kako joj je uvek loše kada je Sloba sa Kijom.

VIDEO: Susret Kije i Andrije na sahrani

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    4. maj 2018 | 23:30

    Shvatite kako hocete. Meni je toliko zao Lune jer je zaista jedina koja je iskrena do gluposti. Ono sto je uradila u rijalitiju zna da je to lose i to je najvise izjeda. Daj boze da izadje ziva i normalna. Pa ona gotovo da nista ne jede. Pretvorila se u kostura. Kija ima pravo da se ponasa i radi sta hoce. Sloba je pokazao da je on ipak veoma los covek. Poigrava se sa osecanjima dve zene. Pravi se nevest kao da mi ne gledamo. Ne znam sto uopste ovo gledam i nerviram se. Pitam se zasto su roditelji dozvolili deci da 9 meseci zivota i mladosti provedu u ovakvom rijalitiju.

  • Rakun

    4. maj 2018 | 22:35

    Ani Korac prvo mesto,i dve skode dati.Ovo je sve bre 3 liga.Najnormalnija devojka od svih tamo.

  • ime ime

    4. maj 2018 | 22:19

    ko sa djavolom tikve sadi, o glavu mu se obiju :-) sve bih ja ovo u rudnik na prinudni rad :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA