Sloba prišao Luni, postavio joj pitanje u vezi sa Kijom, pa joj poručio: Pazi s kim pričaš! (VIDEO)

Nakon što je Luna pričala sa Milanom, Sloba i ona imali su kratak razgovor

  • 31
Sloba Luna Printskrin: TV Pink

Sloba je prišao Luni kako bi joj postavio jedno pitanje, a ticalo se, naravno, novonastale situacije u Beloj kući koja i te kako ima veze sa Kijom Kockar

- Oni kažu da si ti pričala sa Milanom i ne znam kim još... Ja kad nekog pljujem ja ga pljujem naglas, a oni kažu da ti ideš po kući i kažeš kako ja nju pljujem i da ti svašta govorim o njoj - rekao je Sloba Luni.

Ja noću spavam mirno, to što oni rade - njima na obraz! Luna i Milan žešće izogovarali Kiju i Slobu, pa skovali osvetnički plan! (FOTO)

Sloba i Luna, Printskrin: TV Pink

- Ja to nisam rekla - tiho je samo odgovorila, napominjući kako je one večeri posle Zadrugovizije tokom deljenja nagrada izbio haos.

- Eto. Gledaj s kim pričaš, ja ti samo kažem. To su ljudi s kojima ti pričaš osam meseci. Samo to je poenta priče. Samo sam to hteo da pitam - rekao je Sloba.

- rekao je Sloba, ustao i otišao od Lune.

VIDEO: Luna i Sloba u krevetu pričaju o nameštanju u Zadrugoviziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amrica

    9. maj 2018 | 21:55

    Luna voli slagati, ali baš slagati. Jeste kazala, svi smo čuli. Ili ima amneziju ili alzhajmera. Ne znam šta bi moglo biti treće.

  • Sacuvaj me Boze

    9. maj 2018 | 20:59

    Ova devojka se ni ne trudi da kaze istinu, njoj lazi same izlecu iz usta! Do kada mislis da lazes Luna Djogani? Do kada i koga vise? Kako te nije sramota? Kunes se u Anabelu da govoris istinu, a lazi same izlaze iz tebe 24/7. I Telegraf bi za promenu mogao objaviti moj komentar koji nije ne brani Lunu! Pisao sam ih barem 10 i apsolutno ni jedan niste objavili, a ni jedan nije uvredljivog sadrzaja, samo je realan! Pozdrav!

  • Lucija

    9. maj 2018 | 23:48

    Ja totalno i u svemu podrzavam Kiju. Ko nije bio u slicno teskoj bracnoj zavrzlami neka ne sudi. Volela bih da sam ili da sada imam njen”stomak” da progutam lazni ponos i izguram svoju pricu. Svaka cast!!!!! When life gives you lemons, make lemonade!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA