Kija i Sloba 14. maja slave godišnjicu braka, a Kristina je od Velikog šefa zatražila jednu stvar tog dana!

Kija i Sloba će za samo tri dana obeležiti prvu godišnjicu braka, i to u Zadruzi

  • 99

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović i dalje su u zakonitom braku, a uskoro im se bliži i godišnjica braka, te zbog novonastalih odnosa gledaoci sve nestrpljivije čekaju taj datum.

Godišnjica Slobinog i Kijinog braka je u ponedeljak, 14. maja, a njih dvoje su u pabu razgovarali o nekim starim, lepšim vremenima i uspomenama.

Kija otkrila Slobi zašto nije uzela prezime Radanović (VIDEO)

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar, Foto: TV Pink

Kija je došla na ideju da za tu priliku traži od Velikog šefa jednu želju, odnosno da im omogući da proslave godišnjicu kako bi trebalo.

- Veliki šefe, je l' me čuješ? Mogli bi da nas vodite u bioskop 14. maja, za našu godišnjicu - rekla je Kija u bubicu, a odgovor još nije stigao.

VIDEO: Biće svadbe, ali... Mariju Šerifović pitali za pomirenje Slobe i Kije, evo šta je odgovorila:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draginja

    11. maj 2018 | 14:46

    Koliko drzak i bezobrazan treba biti da svalerka kaze zeni njenog muza"on je moj decko"Zato Kija i Sloba zajedno do pobede.

  • PP78

    11. maj 2018 | 16:38

    Produkcija ce obezbediti proslavu njihove godisnjice i to a vi cete i dalje da pisete kako kanale Kiju i namestaju Luni pobedu i kako ona ima protekciju. A da ste imalo realni videli vi da odkako je Kija usla produkcija non stop kanali Lunu a Kiji se mnogo toga zataskalo. Sta mislite zasto Kiji niko od gledalaca ne postavlja jasna pitanja? Zato sto biraju pitanja koja njoj idu u prilog. Cilj je Kiju predstaviti u sto boljem svetlu da bi sto vise ljudi glasalo za nju. Sto manje je kanaliti da ne bi izgubila glasace. Na kraju krajeva ovo je biznis a Pinku je cilj da sto vise zaradi.

  • Tz

    11. maj 2018 | 14:58

    Kija pobjdnica prve Zadruge. Ostali neka se redaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA