Namerno mi puštaju pesme da izludim! Luna pobesnela zbog Slobe i Kije, vrištala i bacala sve pred sobom, pa izletela iz kuće! (VIDEO)

Đoganijeva je pobesnela zbog pesama za koje je mislila da Radanović tokom žurke peva svojoj ženi Kiji

  • 97
Luna plače zbog Slobe, Printskrin: TV Pink

Luna Đogani je u ranim jutarnjim satima doživela nervni slom pa je bacala sve pred sobom dok je plakala i vrištala, a sve to zbog toga što je Sloba Radanović tokom žurke u Kazinu pevao pesme za koje je Đoganijeva pomislila da su posvećene njegovoj ženi Kristini Kockar.

Luna je u spavaćoj sobi napravila opšti haos, pa je plakala i vrištala pred svim zadrugarima koji su pokušali da je smire, a u jednom trenutku pojavio se i Sloba.

Tužno je da neko čist humor pokušava da pretvori u tragediju i patetiku: Nakon Anabeline žestoke poruke reagovala produkcija Zadruge (FOTO)

- Mićo, reci im da me vode odavde! Neće mene ovde niko da zaje*bava. Mene si našao da zaje*avaš, samo zato što sam se zaljubila. Namerno mi puštaju pesme da ja izludim. Mozak me boli, mozak me boli. Umorna sam, ne mogu više. On će da se igra sa mnom. Ne mogu da slušam te priče! - vrištala je Luna iz sveg glasa.

Luna plače zbog Slobe, Printskrin: TV Pink

Luna, možemo da idemo da pričamo ti i ja? - obratio se Sloba Luni.

- Puštaju mi ovde namerno da izludim. Ja pobegnem odavde, oni mi puštaju, pi*ke jedne, bre! Pi*ke jedne! - vrištala je Luna u suzama.

- Jaooo, izvedite je napolje, ne dajte joj da pije više. Uvek kad je pijana napravi sra*e - rekao je Sloba, a Nadežda mu je rekla kako je boli.

Sloba u šoku zbog Luninog ponašanja, Printskrin: TV Pink

Đoganijeva je izletela iz sobe, a za njom i obezbeđenje. Kako je sve izgledalo, pogledajte u narednom video snimku:

VIDEO: Saša Vidić opleo po Anabeli: Ona savetuje Lunu, a ni ona nema normalan brak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nnn

    23. maj 2018 | 09:27

    Nije ona poludela zbog Slobe i Kije,nego zbog alkohola.Kako ne kapira da njen mozak,ako ga uopste i ima ,ne podnosi alkoholol.Pa kad god se narolja maltretira Slobodana.Kija kakva god da je,ne pravi ovakve ispade.A ti Slobodane ,razmisli kakav bi ti bio zivot sa Lunom napolju,imas vec sliku i priliku.Veruj da je bolje biti i sam ,nego sa svakim.

  • Zvonko

    23. maj 2018 | 11:10

    Blago slobovoj majci kad jo dodje ova histericna snajka

  • Uffff

    23. maj 2018 | 10:49

    Niko iz trojke mi nije favorit, ali realno, samo glupom moze da promakne koliko produkcija i novinari favorizuju Kiju i samo Kiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA