Sve ću da ispravim, otkad ne komuniciramo uvenuo sam... Sloba u suzama molio Lunu da mu se vrati, a onda je spomenuo Kiju! (VIDEO)

- Sve ću da ispravim, sve! Ja ne mogu bez tebe, evo, priznajem, ne mogu bez svoje devojke! Otkad ti i ja ne komuniciramo, ja sam uvenuo - priznao je Sloba

  • 47
Luna i Sloba, Printskrin: TV Pink

Prošle noći Sloba Radanović je u razgovoru sa Đeksonom i Vojketom rekao da iz Zadruge želi da izađe sam kako bi razmislio o svemu.

Međutim, on je nakon razgovora napravio neočekivan potez, pa je potražio svoju bivšu devojku Lunu Đogani, a onda joj je rekao nešto što je šokiralo javnost.

Ognjen pitao Slobu da li je istina da voli Kiju, a onda je Radanović progovorio (VIDEO)

- Kako si? Muka ti je još? - pitala ga je Luna.

- Bolje mi je sad, jeo sam malo i popio sam pivo. Imam jedno pitanje za tebe, mogu li jednom da te zagrlim? - pitao je Sloba.

Sloba priznao Luni da ne može bez nje, Printskrin: TV Pink

- Posle svega? U emisiji si rekao da voliš Kiju. Ti si mene izdao, pustio si me da odem od tebe...Volela sam te kao Boga, ali si me mnogo razočarao! - bila je iskrena Luna.

- Sve ću da ispravim, sve! Ja ne mogu bez tebe, evo, priznajem, ne mogu bez svoje devojke! Otkad ti i ja ne komuniciramo, ja sam uvenuo - priznao je Sloba.

Nakon ovoga, kleo se Luni da ne voli Kiju, te da joj nikada nije rekao da prema njoj gaji osećanja kao prema ženi.

Pogledajte razgovor Lune i Slobe:

A pogledajte šta je Kija pričala sa Sarom o Slobi, samo nekoliko trenutaka pre nego što je on otišao kod Lune:

VIDEO: Slobi treba Luna, a ne Kija, jer nakaza ide sa nakazom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iv

    30. maj 2018 | 10:19

    Da li je on svestan, a takođe i ona koliko ih ljudi mrze? Podrska Kristini Kockar

  • mini

    30. maj 2018 | 11:20

    E sada Kija treba da ih urnise! Ne da kuka, place, tuguje, nego da ih urnise bukvalno. Da provocira i nju i njega, da ih iritira, da im se ismejava, da ih proziva...ma da im mira ne da! Odvratni su!

  • Zenica

    30. maj 2018 | 12:06

    Slobodan je još jednom pokazao do koje mjere je labilna ličnost,ne vjerujem da je sve ovo neli dogovor izmenju njega i Kristine... A,naravno i Luna je pokazala da ne misli ono što javno govori,tako da je samo čekala prvu priliku (bez obzira na čiju inicijativu) da se (kao) opet zbliži sa svojim "voljenim" Sobodanom... Kako god,u svarnom svijwtu ta neka kao) veza izmedju njih dvoje nema nikakvih šansi,iz jedno milion razloga... Kao na primjer,to što su oboje nesposobni da samostalno rješavaju probleme u stvarnom životu,posjeduju tu neku samoživost,pa i razmaženost i slično... Ali,u takvom scenariju,ostaje njima dvoma da se i sami u sve to uvjere...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA