≫ 

Lunu pitali za izjavu da bi opet imala seks sa Veljkom, Sloba je oštro pogledao, a onda je Đoganijeva žestoko ponizila Ražnatovića! (VIDEO)

Đoganijeva je pokušala da se opravda da je sve šala, ali je paralelno o Veljku rekla nešto što mu se verovatno neće dopasti

  • 42
Luna Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani pre nekoliko dana, nakon navodnog raskida veze sa Slobodanom Radanovićem, izjavila je kako se ne bi pomirila sa nekadašnjom ljubavi Veljkom Ražnatovićem, ali da bi ponovo imala seks sa njim!

Naime, ona je to pokazala pokretom koji je tipičan za muškarce, a ovo nije prošlo nezapaženo ni od strane medija, ni od strane gledalaca i fanova.

Luna pomenula Mašu Terzić na žurki, ona joj brutalno odgovorila, a zatim javno uputila pitanje "za gospođicu Đogani"! (FOTO)

Luna i Veljko, Foto: Facebook

Lunu pitali za flertovanje sa šankerom, dok je ona objašnjavala celu situaciju, Sloba prebledeo od muke! (VIDEO)

Upravo zbog toga prethodne noći joj je i postavljeno pitanje na ovu temu.

- Nedostaje ti seks sa Veljkom, a voliš Slobu. Je l' to realno? - glasilo je pitanje.

- E ovako... - počela je Luna nakon što se rukom udarila po čelu.

- To veče ja sam bila sama tamo u Ulici poroka, sedela i pevala. Baksuzi Milan i Ana su naišli. Ima jedna reklama na tapeti, i neki dečko reklamira te naočare, koji jako podseća na dotičnog gospodina. Ana me je pitala: "Na koga ti liči ovaj muškarac?" i ja sam rekla na njega. I onda me je Milan pitao: "Da li bi se ti pomirila sa njim?", i ja sam rekla: "Nikada". Onda sam ućutala i nasmejala se i, nisam ni rekla nego sam uradila ovako (pokazuje rukama znak za seks) iz sprdnje, i nasmejala sam se i rekla sam da je... - govorila je Luna.

- ...savršeno dobar! - ubacio se Milan.

Sloba Radanović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ne, to nisam rekla! Nisam to rekla jer to nije istina - rekla je Đoganijeva.

- Samo sam to pokazala i nasmejala se, i onda sam prokomentarisala, u fazonu, da je on samo za to! - dodala je, a još jedan komentar koji se Ražnatoviću verovatno neće dopasti jeste to što je Luna za njega rekla: "O pokojnicima sve najbolje".

VIDEO: Tijana Ajfon žestoko o Luni Đogani

Pogledajte snimak na kojem Luna odgovara na pitanje o Veljku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joca

    31. maj 2018 | 11:39

    Luna nikako da shvati da je pod kamerama i da se svaka njena reč belezi. Nekim stvarima mozeš da se šališ samo u svom društvu i to sa ljudima koji te dobro poznaju.

  • kragujevac

    31. maj 2018 | 12:34

    Posto Mikija nema a na kraju kad sve saberem i oduzmem navijam da Luna pobedi.

  • Kaća

    31. maj 2018 | 12:26

    Ova devojka je navikla da stalno flertuje i da ide od ruke do ruke....nista nije produkcija namestila, sve je ona sama rekla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA