≫ 

Ja sam ispao najveći jadnik! Sloba pred svim zadrugarima priznao da voli Lunu, a od Kije tražio razvod! (VIDEO)

- Evo tražim razvod, tražim javno razvod! - rekao je Radanović

  • 55
Sloba i Kija se raspravljaju, Printskrin: TV Pink

Prošle noći tokom pitanja gledalaca Sloba Radanović je uradio ono što do sada nikada nije. On je ustao i pred svim zadrugarima priznao da voli Lunu Đogani, a od svoje žene Kristine Kockar je tražio razvod.

- Svaku reč koju sam ti sinoć rekao mislim, da volim te! Želim da budem sa tobom! Ja sam izabrao to tebi da kažem, neka budem glavni negativac, neka me osude. Ja sam to izabrao da ne bih morao da gledam one scene u pabu. Kunem se u majku! Đeksone sinoć sam pričao sa tobom i sa Vojketom i šta sam rekao za Lunu? Da sam zaljubljen u nju, sve što sam rekao stojim iza toga! - govorio je Sloba.

Sloba pred svima priznao Luni da je voli, Printskrin: TV Pink

- To on radi! Kada vidi da nema šanse kod mene, okreće se drugoj! Koliko je jadan! Aj prekini Slobodane molim te! - izjavila je Kija.

Kija, Printskrin: TV Pink

- Kristina ja tebe volim kao osobu mnogo, mnogo! Majke mi! Jeste, jadno je što sam izabrao stvari koje ti želiš da čuješ da se ne bi osećala loše! Ja sam ispao najveći jadnik na svetu! Evo ja sada javno ustajem i govorim da volim Lunu Đogani, ja ne moram da budem sa njom! Ja se ne kajem zbog svega što sam uradio. Evo tražim razvod, tražim javno razvod! - rekao je Radanović.

Sloba traži razvod, Printskrin: TV Pink

Kristina je potom rekla da je Radanović više ne interesuje i da više ne želi da razgovara sa njim, a onda je otkrila kako joj je Sloba rekao da ne želi razvod od nje, a za stolom priča drugačije.

Pogledajte kako je Sloba pred svima priznao da voli Lunu i tražio razvod od Kije:

VIDEO Prva ispovest oca Slobe Radanovića: Sa Slobinog i Kijinog venčanja sam hteo da oteram moje goste

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    31. maj 2018 | 10:34

    Kija najlakse je tvrditi nesto sto se ne mose dokazati. Mi vidimo da je Slobi stalo do Lune, ko ne misli tako laze samog sebe.

  • PP

    31. maj 2018 | 12:32

    "To on radi! Kada vidi da nema šanse kod mene, okreće se drugoj!" OTVORI OCI KIJA, OBRNUTO JE, BILA SI DOBRA SA SLOBOM OVIH DANA SAMO ZATO STO JE NJEGA LUNA IZBEGAVALA. ZATO JE BIO DOBAR PREMA TEBI. IMAS SANSE KOD NJEGA SAMO KAD SE LUNA UDALJI, DRUGACIJE NIKAKO! POMIRI SE SA TIM VEC JEDNOM!

  • Napokon

    31. maj 2018 | 09:11

    Bravooo slobo,napokon u 21 veku niko te ne moze drzati na silu. Svaka cast. Mirne glave zivi pa jedi soli I hleba . Nisu sve pare. Kija ce kupiti novog muza,bar muskih sponzorusa ima hvala bogu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA