≫ 

Kija će biti van sebe! Iz stana njenog pokojnog oca odnete sve stvari, a evo ko je to učinio!

Kristinine komšije u Zrenjaninu šokirane su onim što se dogodilo

  • 20
Kristina Kija Kockar na sahrani svog oca Miloša Kockara, Foto: Telegraf

Rodni grad jedne od najpopularnijih učesnica Zadruge Kristine Kije Kockar, Zrenjanin, ovih dana potresa skandal koji se dogodio još na dan sahrane Kijinog oca Miloša Kockara, 3. maja.

Kako smo saznali od Kijinih komšija u Zrenjaninu, ono o čemu se ovih dana naveliko priča jeste to da je Kijin stric, kako kažu, "opljačkao" Kiju. Još na dan bratovljeve sahrane potpuno je ispraznio stan u vlasništvu svog brata, a Kristininog oca, preminulog Miloša Kockara.

Kijina mama i Gagi se sreli kod Sanje Marinković: Nadica otkrila šta zamera Slobi, a onda je Đogani progovorio o Luni (VIDEO)

- Miloš je tu živeo sam. Jedini naslednici su njegova ćerka Kija i njegova supruga koja živi u Nemačkoj. On je umro 28. aprila, ujutru u pola 10, a njegov brat je u popodnevnim časovima kompletno ispraznio njegov stan - pričaju šokirane komšije u Zrenjaninu.

Kristina Kockar jedino je dete preminulog Miloša Kockara, Foto: E_Stock/Ivan Dobričić

I sami smo se uverili u to da čitav Zrenjanin bruji o ovome što se dogodilo, a mnogi se pitaju kako je ovo moguće uraditi istog dana kada je sahrana, a pritom i bez pokrenute ostavinske raprave.

- Sav nameštaj, sve je ispražnjeno. Ostali su samo zidovi. I radni deo, i šporet i frižider, sto i stolice, ljudi su sve videli. To je sad bum u gradu. Ni ostavinska rasprava nije urađena... Istog dana je skinuo radni deo. Na svoju je ruku to uradio. Njegov brat je umro prepodne, a on je popodne ispraznio stan - pričaju Kijine komšije i komentarišu kako niko ne zna da li je u stanu bilo nešto vredno ili ne.

- Ali odneti nameštaj, to je strašno... Čak je proveravao i da li mu brat ima neki račun u banci - dodaje jedan od komšija.

Bila sam spremna sve da oprostim, da bude kao pre... Kija otvorila dušu, rekla o Slobi sve što ranije nije izgovorila, a pomenula i Lunu! (VIDEO)

Inače, Kijin stric je oženjen i ima dvoje dece, a Kija je sa stricem u dobrim odnosima. Osim toga, dolazio je na njene rođendane, a bio je i na njenoj i Slobodanovoj svadbi. Kako se priča, ni njegova materijalna situacija nije loša, te nikome nije jasno zbog čega je uradio ovako nešto.

Komšije su šokirane postupkom Kijinog strica, Foto: Telegraf

Tragom dobijenih informacijama, pozvali smo Kijinu mamu Nadicu Zeljković koja je potvrdila naša saznanja, ali ništa više od toga nije želela da kaže.

Kijin potresan govor na sahrani njenog oca:

Slobi treba Luna, a ne Kija, jer nakaza ide sa nakazom: Tijana Ajfon oštro o ljubavnom trouglu u Zadruzi

(B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tnt111

    4. jun 2018 | 20:46

    Ko, je ta "kija", neka "zvezda", doktarka, naučnica, političarka, radnica, ili obična starleta,??? Mora biti neka krupna zverka kada se o njoj toliko dodaje pažnje???

  • ccc

    4. jun 2018 | 20:15

    Sto Kija glumila Seron Stoun na sahrani.

  • Rakun

    4. jun 2018 | 20:18

    Vidim svi mediji u regionu su preneli ovu vest,pod oznakom HITNO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA