≫ 

Kija iznela nove detalje razgovora iza "škode", Sloba pobesneo, pa se žestoko posvađao sa Kristinom! (VIDEO)

- Treba da gradiš karijeru! Nemoj da lažeš - rekla je Kija Slobi

  • 10

Razgovor koji su Kija i Sloba vodili iza "škode" i dalje zaintrigira kako publiku, tako i zadrugare. Lepi Mića je postavio pitanje koje se tiče baš ove teme, a Kristina je iznela neke nove detalje.

- Ti lažeš i mnoge osobe znaju da lažeš i ti sam znaš da lažeš! Prekini! Treba da gradiš karijeru! Nemoj da lažeš! Ljudi znaju šta lažeš! Mi smo pričali o svemu tome za roditelje. On je meni rekao da će učiniti da bude sve kao pre. Pa mi je rekao: "Molim te, to mi je najvažnije za roditelje", sa suzom u očima si rekao Slobodane! Ti kada lažeš, ti mene non-stop prekidaš! Imaš deset dana, pričaj šta god hoćeš! Peri se! - rekla je Kija Slobi, koji je naravno pobesneo.

Kristina je nastavilla.

- Pitao si me: "Kako ti je bilo sa Andrijom", ja sam ti rekla: "Čudno", a ja sam tebe pitala: "Kako je tebi?", a ti si mi rekao: "Imali smo s*ks, samo da bi ga imali", to nisi rekao? Ajde zakuni se u majku! Jao jadni tvoji roditelji pored tebe! Znaš da lažeš! Ja znam šta će da bude kada izađemo. Ja se kunem u sve najrođenije i u ono što nisam rodila da si rekao to! Da, ljubili smo se dva puta! Kada izađemo možeš samo sa mojim advokatom da pričaš! Znaš šta će biti napolju? Ti ćeš doći i moliti, a drugo što ćeš me pitati: "Što si morala to da kažeš?" - rekla je Kija.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Dušica Jakovljević otkrila kakve joj poruke šalje mama tokom emisije i urnebesne su:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anci

    9. jun 2018 | 11:23

    Ma Lazu kamere laze Kija svi lazu sve je montirano samo su Luna i Sloba iskreni i poseni.😂😂😂

  • Dubravka

    9. jun 2018 | 12:42

    Neko,pa bio to i moj muž koji bi tvrdio da me nije poljubio ne bi mi ni sliku video a ne da ga ja jos ubedjujem da me je poljubio...

  • lka

    9. jun 2018 | 10:48

    Sramota od coveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA