≫ 

Nisu te vaspitali kako se ponaša oženjen muškarac! Kija i Sloba se ponovo žestoko posvađali zbog njegovih roditelja! (FOTO)

- Mislim da te nisu vaspitali dobro. Ili jesu, a ti si otišao stranputicom - poručila je Kija Slobi za stolom, što je izazvalo opšti haos

  • 42

Odnos između još uvek zakonitih supružnika Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića i dalje je buran, iako do kraja Zadruge ima još svega deset dana.

Nakon što su se sinoć posvađali zbog pevačevih roditelja kada je Kristina imala i poruku za Slobinu majku Draginju, Sloba i Kija nastavili su i danas u istom pravcu.

- Mislim da te nisu vaspitali dobro. Ili jesu, a ti si otišao stranputicom. Nisu te prvo vaspitali kako se ponaša oženjen muškarac - rekla je Kija Slobi.

Kija Kockar se obraća Slobi, Printskrin: TV Pink

Kija otkrila da li bi se i posle svega pomirila sa Slobom, a onda je Radanović progovorio o tome da li ima dogovor sa Lunom! (VIDEO)

- I zamolila bih da mi vise ne govoris mrš - dodala je, nakon čega joj se Sloba izvinio.

- Hvala, nadam se da je bilo iskreno - dobacila je ironično Kija pred okupljenim zadrugarima za stolom.

- Kod mene je uvek iskreno - rekao je Sloba.

Sloba ironično odgovara Kiji, Printskrin: TV Pink

VIDEO: Slobi treba Luna, a ne Kija, jer nakaza ide sa nakazom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    10. jun 2018 | 23:43

    Sva sreca da je Kija vaspitana kako zena treba da se ponasa u braku... :) Da nepostuje muza, njegove roditelje, da ne dolazi kuci mesecima, da ne kuva, ne pere ves (mama i Sloba ce to), da ponizava i omalovazava muza i sve njegove, da gleda na citav svet sa visine, da vara, laze i manipulise, da pravi scene, da su joj pare vaznije od svega...nastavite niz.

  • Realno

    10. jun 2018 | 14:54

    Kristina je intelektualna institucija za Slobodana, naravno i za Lunu, a u vaspitanju je tolika razlika da je smešno i porediti. Sloba je smešan ko cirkus, kada god se raspravlja sa Kristinom, on poraženo beži iz duela jer nema odgovor ni za jedan argument.

  • Boki

    10. jun 2018 | 17:33

    Znaci pravicemo se da Andrija i dalje ceka Kiju i nakon toga sto je rekla da ga ne voli i sto je jurila Slobu. Aj okej onda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA