≫ 

Kija otkrila da li bi se i posle svega pomirila sa Slobom, a onda je Radanović progovorio o tome da li ima dogovor sa Lunom! (VIDEO)

Još svega deset dana je ostalo do finala Zadruge, a klupko oko ljubavnog trougla se i dalje ne odmotava

  • 23

Nakon ljubljena iza "škode" za koje Kija tvrdi da se dogodilo, a Sloba s druge strane da nije, Kristina je odgovorila da li bi se pomirila sa Radanovićem ako joj se javno izvini za sve, zatim je pevač otkrio da li ima dogovor sa Lunom da budu zajedno nakon Zadruge.

Kija je prvo odgovorila na pitanje novinara da li bi se pomirila sa Slobom, kao što je nedavno izjavila.

Hvala na svemu i prijatno! Kija otkrila da li će se razvesti u Zadruzi, a onda se Slobinim roditeljima obratila posebnom porukom! (FOTO)

- Ja sam rekla da meni treba neko ogromno pokajanje, ali pre nego što se sve ovo desilo. Ne znam šta bi trebalo da uradi, da se desi "Kazablanka", da uradi nešto što se nije videlo ni u filmovima, pa onda da razmislim. Ali, eto, on ne može da priza tako neku stvar koja je banalna, mi smo još uvek muž i žena...

- Neću se pomiriti sa njim, ja jednostavno hoću da budem srećna, a on je dečko koji to ne može da mi pruži. On je neiživljen, nezreo i treba još da uči na svojim greškama, i nadam se da će ta treća, ta prava koja mu dođe uspeti da nauči na greškama i da će biti sledeći put muž onako kako treba - rekla je Kija.

Kija Kockar, Printskrin: TV Pink

A potom je Sloba otkrio da li on i Luna imaju dogovor da će biti zajedno nakon rijalitija.

- Ne. Zaista nemamo nikakv dogovor, niti smo ikada pričali o tome. U korektnim smo odnosima, porazgovaramo, svi će videti sve napolju i to je to. Ali nikakav dogovor - bio je isključiv Sloba, a zatim je Luna objasnila zbog čega je smirena u odnosu na ranije, zbog čega se i nagađa da njih dvoje imaju neki dogovor.

Sloba Radanović, Printskrin: TV Pink

- Smirena sam jer idem za deset dana kući, znam šta me napolju čeka, jedan divan život sa divnim ljudima. Nastaviću tamo gde sam stala. Shvatila sam da ovo nije bilo vredno, ali se ne kajem - rekla je Luna.

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

Pogledajte snimak:

VIDEO: Od kokošinjca do tavana: Ovo su najveće seks akcije Lune i Slobe, a jedna će vas zgranuti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    10. jun 2018 | 12:18

    Stotinu puta smo svi pisali i pitali produkciju zašto ne kažnjavaju Lunu i Slobi zbog šaputanja a sad i zbog Luninog čestog boravka u hotelu ali nidu ništa preduzeli. Oni i dalje šapuću i Luna boravi u hotelu često. Očekujemo kazne....

  • Sandra

    10. jun 2018 | 11:37

    Slono lazes, culi smo da si rekao Luni : Znaci onaj dogovor vise ne vazi, necemo ga spominjati. Koji dogovor Slobo, ako kazes da nema dogovora???

  • Anci

    10. jun 2018 | 12:04

    Ma kakvo pokajanje kakvo oprastanje to je samo farsa.Njen cilj je da njega i Lunu udalji da se nikad vise ne pogledaju.!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA