≫ 

Sloba progovorio o žestokom sukobu sa Kijom, pa spomenuo i Lunu! (VIDEO)

- Bile su zaslepljene onime što sam ja uradio, ali sam se trudio da budem dobar čovek, ali naravno i ja sam ljudsko biće koje greši - rekao je Sloba

  • 31
Sloba, Kija, Luna, Printskrin: TV Pink

Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Slobe i Kije. Kristina je insistirala da njen suprug prizna da su se ljubili iza automobila, međutim on je tvrdio da su samo razgovarali. Nakon ovoga izbio je haos, nastala je žučna rasprava, a uvdrede su pljuštale sa svih strana.

Kija doživela nervni slom, gušila se u suzama i urlala nakon svađe sa Slobom, on povredio nogu! (VIDEO)

Sloba je zatim završio u rajskom vrtu, a onda je otkrio kako se oseća nakon svađe sa Kojom.

- Eto promenio se meni život, promenio se Kristini život, ja sam tako želeo, ona nije, ja sam svesno to želeo. Sada se ispostavilo... Ja nisam besan ni na nju, besan sam što je došlo do tog trenutka, obračuna, ne znam kako da objasnim, baš mi je krivo zbog toga - rekao je Sloba i prepričao svađu.

Sloba je zatim započe priču o svojoj bivšoj devojci Luni i trenutnim osećanjima prema njoj.

- Mnogo me je pogodilo to što je rekla da se ja sladim njenoj nesreći, da sam ja želeo da , Takve stvari mi postavljaju neki zid... Nema potrebe da misli da joj želim zlo, uvek sam joj davao najdobronamernije savete, pa i Kristini kada nismo bili u dobrim odnosima... Kada god sam branio i Kristinu i Lunu, branio sam ih srcem, branio sam i neke manje bitne ljude... Malo sam postao ravnodušan prema celokupnoj situaciji... - pričao je pevač.

Sloba, Printskrin: TV Pink

Sloba se osvrnuo i na to da se on tokom boravka u rijalitiju trudio da pokaže svoj talenat i dobre osobine, ali mu teško pada to što ga i Kija i Luna osuđuju za sve što je učinio.

- Bile su zaslepljene onime što sam ja uradio, ali sam se trudio da budem dobar čovek, ali naravno i ja sam ljudsko biće koje greši. Tada sam mislio da tako treba, šta da kažem - rekao je on.

Drvo je zatim Slobi ispunilo muzičku želju i pustilo pesmu "Adio amore" koju je prethodnih dana pevušio, a dok je Radanović pevao u dvorištu, Kija je to isto radila u spavaćoj sobi.

Pogledajte šta je Sloba rekao o Kiji i Luni:

VIDEO: Ljupka Stević otkrila planove Slobe Radanovića, pa se dotakla Lune i Kije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AH

    17. jun 2018 | 11:34

    Kija omiljena a Luna i Sloba omrazeni. To je kratak rezime svega.

  • Posmatrač

    17. jun 2018 | 15:08

    Dečko bar ima grižu savesti za razliku od one dve bezgrešne svetice. Sve ono što je loše treba kritikovati. SiL se opravdano kritikuju. Žalosno je što se KK od strane svih na silu predstavlja kao simbol svega dobrog,kao živa svetica... a mala je mnogo gora. Dvostruki aršini...

  • Jelena

    17. jun 2018 | 11:33

    Hahahah,on branio Kiju?!!! Pa on nju mrzi,jer ne moze vise, zbog plasmana, da se javno sexa po kolosincu sa ljubavnicom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA