≫ 

Ona više mrzi moje dete, nego što voli svog sina! Kijina majka prvi put surovo iskreno o Draginji, Anabeli i odnosu Kije i Slobe posle Zadruge

Nadica Zeljković pred sam kraj Zadruge iskreno za Telegraf.rs

Majka Kristine Kije Kockar Nadica Zeljković pred veliko finale najpopularnijeg rijalitija Zadruga, koje je u sredu, 20. juna, iskreno je u intervjuu za Telegraf pričala o svojoj ćerki, njenom još uvek zakonitom suprugu Slobodanu Radanoviću, kao i o Luni Đogani.

Glasajte za pobednika Zadruge! Posle 9 i po meseci sreće, tuge, agonije, ljubavi i mržnje - ko zaslužuje 1. mesto? (ANKETA)

  • Da li ste uzbuđeni zbog finala? Šta očekujete?

- Ja sam uzbuđena nju da vidim, ne mogu reći da nisam. Nisam bila zadovoljna slomovima, ali generalno jesam. Očekujem Kijinu pobedu, toliko podrške, ljudi su poludeli za njom.

  • Da li će za Vas susret sa Kristinom biti emotivan?

- Ne znam, kakva bude situacija. Možda ću zaplakati od muke, šta se očekuje, šta se ne očekuje što se tiče Slobe. Jedva čekam da je vidim lepo, ne onako na blic i da ona dođe sebi, u oazu mira, u svoju kuću da se odmori.

  • Kako će se ona osećati po izlasku? Šta mislite. kako će se snaći, s obzirom na to da i dalje nije jasna situacija između nje i Slobe?

- I dalje se ne zna, ali ja mislim da je ona već odlučila i da je tu kraj. Treba da sačeka i malo razbistri glavu, ali mislim da je preterao, jer je ispao tolika lažovčina, da joj takav čovek ne treba, kako je ona rekla.

Kija sa majkom Nadicom, Foto: Privatna arhiva
  • Kako ste se osećali baš kada je lagao, a tvrdio da govori istinu i napadao Kiju da ona laže, kada su pričali iza "škode" o nekim njihovim situacijama spolja?

- Gledala sam ga kao i na početku, kada joj je čestitao godišnjicu, a svi smo znali da laže. Stvarno je onaj prevrtljii notorni lažov. To sve je vrlo nevaspitano i sebično.

  • Je l' se tako ponašao ranije?

- Nije bilo stuacije da se to shvati, da to vidimo. Kristina je u šoku od njegovih izjava, i ja sam u šoku, to se graniči sa patološkim lažovom, a sve samo da bi sebe oprao. Jedan dečko od 28 godina to sebi ne bi smeo da dozvoli, on treba da ima svoju decu kako bi njih naučio da se ne laže, ne krade, ne psuje. Blam me je da pričam o bilo čijem braku, to je njihova stvar. Neprijatno mi je, ali pošto je moje dete učesnik rijalitija, ja moram. Valjda ju je Bog video i oslobdio energetsksog vampira; ona mu postavi pitanje, on joj odgovori pitanjem, kakav je to maipulator. Pogubio se u svojim lažima. Rekao je da će Kristininoj porodici reći oo što želi da čuje, mi ne želimo ništa da čujemo od njega, pametno ništa neće reći, on je delima sve pokazao.

  • Kakva su Slobina osećanja prema Kristini? Može li se očekivati da on želi da spase brak?

- Ja mislim da se on pogubio, ne može da izbriše KIiju, ali biće mu lakše. U suštini sve troje su tamo nesrećni. Najpametnije bi mu bilo da ne želi, Kristinu mora zvati zbog razvoda, ali ne znam da li će ona želeti da razgovara sa njim o nečemu drugom.

  • Hoće ili mu Kristina i Luna dati šanu van rijalitija, ili izgleda kao da su već odlučile?

- Ako su njih dve odlučile, nema tu šta da se priča. Meni nije sigurno da su obe odlučile, kad izađu videće u realnosti. Sve je to zbunjujuća situacija, ipak je brak u pitanju i prevara, ta njegova ljubav. On igra dvolično, ne može da se odluči. Kristini je najbolje da se isključi od energetskog vampira, on njoj iscrpi svu energiju svojim pitanjima, podpitanjima, neiskrenošću. Njoj bi najpametnije bilo da se okrene budućnosti, da pronađe svoj društveni mir, usput ako pronađe partnera odlično, najbolje bi bilo da se fokusira da dođe do poroda, ako da Bog.

Kija, Prinstrkin: Youtube/Zadruga Official

  • Čujete li se sa Andrijom, da li je on i dalje tu za Kristinu?

- Kija i Andrija će ostati u prijateljskim odnosima, on je kulturan i vaspitan mladić, razumeće sve. Pre su bili u ljuavi, pa su bili prijateli, nadam se da će ostati prijaletji. Ja pored mog deteta želim njima troma sreću, nemaju šta tu mame posebno da se mešaju. Što se tiče mene kao tašte, rekla bih joj da se ostavi svega, probala je i ne ide, odvela je Slobu do Pinkovih zvezda, na nebo među zvezde, neka bude zvezda Danica ili zvezda padalica - to će sam odlučiti. Smatram da sami treba da reše svoju priču, da stanu ispred ogledala i razmisle. Ja kao majka bih poručila svom detetu da se otarasi tog energetskog vapira, sve je pokušala i oprostila ona njemu, pa on njoj. On je u svemu bio neiskren, a ona previše iskrena. Slobodan ju je ponovo izdao, a izdao je i Lunu, jer nije u redu da joj priča da je voli i ženi u rijalitiju, pa posle ne želim te, volim svoju ženu kao čoveka. On nema soj stav i sve promene raspoloženja i odluke radi pod uticajem žena, da li to bila Kija, majka ili neka druga žena.

Kija i Andrija Lazović, Foto: Telegraf
  • Kako kontarišete Draginjin i Dušanov izlazak sa Anabelom?

- Gagi je bio u Zrenjaninu, oni su se sprijateljili i to je osnova za vezu Slobodana i Lune, jer to njima odgovara. Prvo da oni reše, pa onda njihova deca, što je vrlo degutantno. Neko kaže da je tu neko spominjao veridbu. Bilo koji povod da su imali, mislim da je degutantno da ja, kao majka Kristine Kockar, komentarišem. Ja Anabelu ne znam, ali gospođu Draginju znam. Ona mene u životu nije nazvala da pita kako je moje dete, u prvom naletu bola i emotivne izdaje njenog sina. Nikada me nije nazvala da pita kako je, niko nije ogorčen, niko nema mržnje, desilo se pa se desilo. Degutantno je da ja komentarišem sastanke budućih prijatelja, a da mene ni u jednom momentu nije pozvala da pita kako je moje dete koje se raspada od duševnog bola. Mi smo iz istog grada, ja sam zgrožena, kao i okolina. To što rade njih dve... One su žene iz šou-biznisa, a ja kao običan radnik to gledam bez komentara. Ona imaju cilj, a cilj opravdava sredstvo bez daljnjeg. One su ušle u šou-biznis, tako da im je sve oprošteno.

Susret Anabele, Draginje i Duška Radanovića (desno), Foto: Telegraf
  • Može li Draginja da izvrši pritisak na Slobu, da mu nametne mišljenje?

- Ona mrzi moje dete više nego što voli svog sina. Zato što sam je ja vaspitala da im se ophodi sa Vi, da ne kaže ružnu reč, da se ne svađa, da ne psuje. To sam je ja naučila i to im nikada nije uradila. Problem u tome što njihovi kodeksi, običaji su starinski. Oni misle da je ispravno da Kristina mora da pije kafu sa njima, pravi sarme, mesi hleb, da im se javi na neki poseban način, dete koje je u oblacima non-stop i na poslu, to im je najviše smetalo. Brak čitav im počinje od torti, a ne počinjemo brak od kada ga je uzela za ruku i dovela do Pikovih zvezda, za to nema priče. Draginja nije volela što su oni otišli u Beograd, ona smatra da on treba u Zrenjaninu da peva, ne po Beogradu, ali kada je pevao u Pinkovim zvezdama malo se to stišalo. Ona je meni rekla: "Što Kija ne uđe, što se na prozoru javi?", ja sam joj rekla kroz šalu da je sledeći put pošalje kući. Toliko su to pirmitivno prihvatili da je i Sloba rekao da sam ja rekla da Draginja Kiju istera napolje, a ja to nisam rekla. Prozor je njiov domaćinski prilaz, tamo daju izjave. Oni mrze moju Kristinu, jer smo nas dve van klišea i porodičnih ručkova, ona radi puno, i ja, pa nemamo vremena za te porodične ručkove. Ona treba da se dogovara sa mužem, a ne sa mnom i sa svekrvom, zato su je mrzeli. Ona više mrzi Kristinu, nego što voli svog sina. Treba da mu kaže: "Radi, sine, šta ti srce želi", a ne: "Ja se ne mešam, neka bira", a ona mu bira. On se isto svađa kao njegova mama. Nju mogu da shvatim, ona je starija žena, ona ima 7o godina , ja sa 50 i nešto sam modernijeg shvatanja i ja nju razuem, ona je tako vaspitana, sa tim nekim starinskim običajima. Kija je van njihovih običaja, mi ne živimo na taj način.

Kijina majka Nadica zeljković, Foto: Telegraf
  • Luna je mlada devojka i ne živi po Draginjinim zahtevima?

- Ona se izjasnila da je briga za Draginju i Dušana, neće ona živeti sa njima, što je realno. Draginja mrzi Kiju što je van priča. Draginja je gostovala u studiju i kada ju je pitala Dušica šta bi uradila kada bi videla Lunu, rekla je da bi je zagrlila kao svoju ćerku. Iste te reči je pričala mom detetu. "Ja kad nju zagrlim kao moju ćerku, ja nemam ćerku...". Kao što moj zet koristi u svađi sa Lunom iste reči i ponašanje kao u svađi sa Kijom. Oni svi imaju neki šablon da se pokažu kao neki dobri ljudi. Po čemu neko može biti dobar čovek sa takvom gnusnom izdajom prema jednom ljudskom biću? To je blato, dno dna, on je nas uvukao u blato. Kako jedna dobra žena i majka može biti dobra ako ne želi da njeno dete odluči šta želi? Da li je Luna, Kija ili neka treća, nije bitno. On treba sam da oodluči, pa i da udari glavom u zid neće se kajati. Ja sam odmah videla da je Sloba neradnik, kad sam roditelje upoznala rekla sam Kristini to, kad je počeo da peva ona je razvijala talenat kod njega, terala ga je da zove menadžere, jer on ne bi. Drago mi je što je tražila plejstejšn za njegov rođendan, to je dobra stvar, neka legne i igra se, jer on samo leži, pa da bude u kompletu neradnik. Ja sam ponosna na sebe što sam naučila moje dete da u navećem bolu ima dozu kulture, ne kažem da u besu nije rekla nekad nešto, rekla je, ali i u tim rrastrojstvima je kulturna i ne psuje, zbog toga sam ponosna na sebe.

  • Hoćete li Slobodanu čestitati rođendan?

- Mislim da nema potrebe, ne kažem da neću, ja ću za moje dete sve da učinim. Imam potrebu da rođendan čestitam Bobi, a ne Slobodanu Radanoviću, kako ga sada doživljavam. Boba je uz moju Kiju bio jedan kulturan dečko, ona ga je to i naučila.

Nadica Zeljković, Foto: Telegraf

VIDEO Prva ispovest oca Slobe Radanovića: Sa Slobinog i Kijinog venčanja sam hteo da oteram moje goste

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA