≫ 

Sloba poslao Kiji poruku sa novim brojem telefona, a evo kako je ona reagovala! (VIDEO)

Slobodan Radanović iskreno je za Telegraf progovorio o devet i po meseci provedenih u Zadruzi, onome što je prvo uradio po izlasku iz Zadruge, ali i trenutnom odnosu sa Kristinom Kijom Kockar

  • 17

Slobodan Radanović izašao je iz Zadruge kao četvrtoplasirani, a nakon sinoć održane žurke povodom kraja rijalitija za Telegraf.rs je progovorio o prvim utiscima nakon žvota u Beloj kući, odnosu sa Kristinom Kijom Kockar, svojom još uvek zakonitom suprugom i još mnogo čemu.

- Prvo što sam uradio, svratio na pumpu i kupio kiselu vodu... Posle porazgovarao sa mojima, odspavao malo, došao u Beograd - rekao je Sloba na samom početku, ali i dodao da nije došao novim automobilom koji je dobio od Zadruge, jer, kako kaže, nije iskusan u vožnji, pa je to prepustio drugarima koji su četvorotočkaša dovezli u Zrenjanin.

Kija kao kraljica dočekana na žurki Zadruge, a onda se srela sa Slobom (FOTO) (VIDEO)

Sloba sa Željkom Mitrovićem za žurki Zadruge, Foto: Marko Jovanović

Sloba je rekao kako će Zadrugu najviše pamtiti po dobrim stvarima, ali i potvrdio kako je ovo za njega bilo životno iskustvo koje se ne može meriti ni sa čim.

- Neću da odajem, da li loše ili dobro. Ovo je najveće životno iskustvo za mene. Svoju privatnost sam dao na izvol'te, ljudi su stekli neka mišljenja o meni, neki dobra, neki loša... Potrudiću se da ovi koji su stekli loša u kratkom periodu promene mišljenje o meni. Opet, svako ima pravo na svoje mišljenje - kaže Radanović, koji već se već ovog vikenda vraća poslu i nastupima.

Sloba i Kija poziraju fotoreporterima na žurki, Foto: Marko Jovanović

Sloba je u Zadrugu ušao kao oženjen čovek, zatim je prevario suprugu Kristinu, a iz rijalitija je, opet, izašao singl. Pitali smo ga sa kojom se od njih dve, Kijom ili Lunom, čuo po izlasku?

- Poslao sam i jednoj i drugoj broj telefona da imaju. Sa Lunom sam se čuo, pitala me da li sam krenuo na žurku, ja sam rekao da jesam, ona mi je odgovorila da je i ona... Kristina mi ništa nije odgovorila. Pre pola sata sam joj poslao poruku. Ali čisto da imaju broj, zato sam im poslao - rekao je Sloba, pa progovorio i o trenutnom odnosu sa Kijom.

Sloba i Kija na žurki Zadruge, Foto: Marko Jovanović

- Ja sam rekao da sa njom želim da razgovaram. Zaista želim... Ne mora da se reši na bolje, samo da se reši taj odnos. To je velika greška što sam ja dozvolio da se to sve dogodi ovde. Ona nije kriva. Malopre su me pitali za razvod, rekao sam - da, ali ostaviću taj 1%, zbog onog nikad ne reci nikad... - rekao je Sloba i priznao da ga materijalna iskustva ne zanimaju.

Otkrio nam je i da nakon nepuna 24 sata provedena u stvarnom životu misli da prijateljstva u rijalitiju zapravo - nema, odgovorio na pitanje da li ga je neko razočarao, a kompletan razgovor sa Slobom pogledajte u videu na početku teksta.

Kijinu ekskluzivnu ispovest nakon pobede u Zadruzi pogledajte OVDE.

VIDEO Evo šta je Kija Kockar poručila Orlovima pred meč sa Švajcarskom:

(Marko Pantić, B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • micika

    22. jun 2018 | 10:01

    Jadan si bre , nece ona tebe ni po cenu da klecis i molis do sutra .

  • Понтијак

    22. jun 2018 | 10:20

    Да си освојио прво место и 50.000 евра, не да би ти одговорила на поруку него би дотрчала до тебе ако треба четвороношке.

  • acoTG

    22. jun 2018 | 13:31

    Ljigavog Ii lika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA