Sloba progovorio o razvodu, a onda prokomentarisao jedan potez Kijine mame koji ga je oduševio!

Definitivno bih prvo razgovarao sa njom, da vidimo zajedno nekako da dođemo do tog rešenja, pa gde god to da ode - rekao je Sloba

  • 13
Kija i Sloba, Foto: Marko Jovanović

Kija Kockar je nakon izlaska iz Zadruge u kojoj je odnela pobedu kontaktirala svog advokata i pokrenula postupak za razvod braka od supruga Slobe Radanovića, koji ju je u rijalitiju prevario sa Lunom Đogani.

Anastasija podržala Kiju, a evo šta je Luna rekla o odnosu sa bivšom drugaricom! (VIDEO)

Radanović priznaje da se nije nadao da će se sve tako brzo odviti i da je pre svega planirao da obavi razgovor sa svojom suprugom kako bi zajedničkim snagama došli do rešenja za celu situaciju.

Sloba, Foto: Marko Jovanović

- Nisam očekivao, ali ok, ako je ona potegla ja ću to ispoštovati. Ja sam inače hteo da razgovaramo pre toga, ali poštujem njenu odluku. To je normalno. Nismo se ni čuli. Nisam mogao da je dobijem nešto. Hteo sam da razgovaramo, ali malo neka nam se slegnu utisci. Definitivno bih prvo razgovarao sa njom, da vidimo zajedno nekako da dođemo do tog rešenja, pa gde god to da ode - izjavio je Radanović.

A zatim je prokomentarisao jedan potez Kijine mame Nadice Zeljković koji ga je oduševio.

Nadica, foto: Nikola Tomić

- Sreli smo se ono veče kada je bilo finale. Ja sam joj prišao i javio se. Sada mi je izašla u susret, poslala mi je po taksiju pasoš, jer mi je pasoš ostao kod njih u stanu. Ja sam joj zahvalan zbog toga, ali ja protiv njih nikada nisam imao ništa loše. Ja sam sa njima imao super odnos, to i oni znaju, tako da tu nema nikavke dileme - govorio nam Sloba.

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lol

    24. jun 2018 | 16:31

    Sad je dobila pare i popularnost, ne trebas joj vise Slobodane.

  • Boba

    24. jun 2018 | 16:49

    Skontao zet da mu je ipak bolje sa Nadicom nego sa Djoganijevima 😁

  • Dostana

    24. jun 2018 | 19:52

    Da, Slobodane, to st o je tebe odusevilo kod Nadice je za dobre ljude najnormalniji gest. Sad stavi prst na celo, pa se zapitaj kako bi tvoja Draginja odreagovala u istoj situaciji???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA