≫ 

To je bio haos... Matora otkrila kako je prošao susret sa Sanjinom mamom posle Zadruge! (VIDEO)

Sanja i Matora će uskoro proslaviti devet meseci veze koju su javno priznale u Zadruzi

  • 8

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković bile su gošće u jutarnjem programu TV Pink, kod Dee i Sarape, gde su nakon završetka Zadruge prokomentarisale svoj odnos. 

Jovanu i Sanju mnogi smatraju najhrabrijima u Zadruzi, budući da su javno pred milionima gledalaca priznale da su u vezi, što je voditeljka konstatovala i u "Novom jutru".

- Možda su dve-tri osobe priznale to u Srbiji javno. Ja se iskreno nikad nisam pokajala zbog toga, nisam osetila strah. Ja sam se samo uplašila kako će moji reagovati, da njih neko ne osuđuje, a to da li me neko osuđuje, ja ću to podneti i to je to - prokomentarisala je Sanja koja je rekla i kako je još uvek zbunjena nakon izlaska iz Zadruge.

Sanja Stanković, Printskrin: Youtube/Novo jutro - Dea i Sarapa

- To je kod nas tabu tema i nije normalno, ali Bože moj, nisam ni ja normalna. (smeh) Bitno je da nama bude lepo, da uživamo sada, slažemo se, prošlo je sve, bila je mama i upoznavanje... - rekla je Matora.

Zadrugarke se skockale i pokazale čime raspolažu! Evo šta se sve dešavalo iza kamera na žurki Zadruge! (FOTO)

- Bilo je super. Bile smo na ručku... Ali bolje da oni pričaju, ja sam bila nemi posmatrač - ubacila se Sanja, pa je Matora nastavila.

Matora i Sanja, Printskrin: Youtube/Novo jutro - Dea i Sarapa

- To je bio haos. Nisam znala da li da idem sama ili da povedem nekoga... Idemo da kupimo cveće, pa ne znamo koje cveće mama voli, pa smo pola sata tražili, pa da ne bude puno svetla... Mislim da joj je bilo lepo, uživali smo, pričali smo, što je najvažnije - ispričala je Matora.

Sanja je progovorila i o tome kako je smogla hrabrosti da prizna da je sa Jovanom, kako samoj sebi tako i u rijalitiju, javno. Inače, Sanja i Matora će 28. juna obeležiti devet meseci svoje veze.

Pogledajte na snimku od 5. minuta:

VIDEO: Sanja o sukobu Matore i Anabele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    25. jun 2018 | 13:33

    Prestanite da mi trujete narod ovim ljudima.

  • Milena

    25. jun 2018 | 14:37

    Sanja nije gej, a Matora koristi guzvu. Obe su shvatile da ako se rastave to ce biti vest samo za jedan dan, a ukoliko i dalje nastave da glume par, vladace za njih kakvo-takvo interesovanje jedno izvesno vreme, pa mozda nesto i ucare.

  • Novica

    25. jun 2018 | 15:03

    Ko sve dolazi i gostuje u emisijama tugo moja. Cime li smo ovo zasluzili da mi je znati. E moj narode dragi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA