≫ 

Luna progovorila o pomirenju sa Slobom, pa prvi put prokomentarisala izjave njenog bivšeg dečka Srđana koje su šokirale sve! (VIDEO)

Luna smatra da se Sloba nikada neće razvesti

  • 28

Luna Đogani nekoliko dana nakon završetka rijalitija progovorila je o odnosu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, sa kojim je u rijalitiju Zadruga u vezi provela 8 meseci.

Luna je spomenula i Slobinu još uvek zakonitu suprugu Kiju Kockar, ali je otkrila i da li se čuje sa Slobinim roditeljima.

- Najteže mi je da se prilagodim svom životu, da krenem da radim, da se adaptiram. Svakodnevne stvari koje sam radila ranije... Još uvek sam u Zadruzi, još uvek sam pogubljena. Osećam se kao neki vanzemaljac. Eto, to mi najteže pada, samo to vreme koje mora da prođe da bih se navikla - počinje Luna.

Žena iz Zrenjanina se uključila i pitala Slobu za 5 tema o kojima može da priča sa Lunom: Kija se nasmejala, a evo šta je Radanović rekao! (VIDEO)

  • Da li si upela da pročitaš sve što se pisalo dok si bila u rijalitiju i koliko su te neke stvari pogađale, a koliko su ti prijale?

- Otprilike jesam. Ono što me je zanimalo, to sam pročitala. Iskreno, ništa me ne pogađa. Eto, to je nešto što mi je Zadruga dobro donela, da sam postala imuna na loše komentare. Ne dotiče me ništa, samo one lepe čitam, na lepe se obazirem, ono loše me ne zanima.

Luna Đogani, Foto: A. Nalbantjan
  • Tokom tvog boravka u Zadruzi tvoj bivši dečko Srđan poslao je zvanično saopštenje i objasnio vaš odnos. Kako si reagovala kada si saznala za to?

- Bilo mi je krivo, što to nije istina. Slagao je! Sad, da li je hteo nešto da postigne time, ne znam. Svakako, ja sam to već rešila, sve je okej što se tiče toga.

Prvo oglašavanje Luninog bivšeg dečka! Srđan poslao saopštenje za javnost i demantovao sve što je Đoganijeva pričala o njihovoj vezi (FOTO)

  • Svašta se dešavalo u Zadruzi. Da li si možda protiv nekog podnela tužbu?

- Ne. Nemam živaca za samu sebe, a kamoli da tužim bilo koga. Želim samo da se sve ovo završi i da se vratim u normalu.

  • Tokom rijalitija si imala punu podršku Slobinih roditelja. Jesi li uspela da se čuješ sa njima, da im objasniš šta se zapravo tu dešavalo?

- Čuli smo se. Ja sam im objasnila kako stoje stvari, i to je to. Ja sam stvarno zahvalna tim ljudima na svemu, i mislim da su jako dobri ljudi.

Slobodan Radanović i Luna Đogani, Foto: A. Nalbantjan
  • Da li ti je teško sada kada stojiš pored Slobe na nekoliko metara?

- Nije mi teško. Jeste mi krivo što se sve tako završilo. Jednostavno, život je takav, ne možemo protiv sudbine.

  • On i dalje nije potpisao papire za razvod, iako ga je advokat zvao. Da li te to pogađa, s obzirom na to da ti je u rijalitiju obećavao da će se razvesti?

- Nije me potreslo. Ja sam rekla da sam ja to i očekivala. Ja kada sam pričala kako će da se završi, šta će da bude kada se završi, svi su mi govorili: "Ma daj"... Ali, ja njega vrlo dobro poznajem i ništa me ne iznenađuje od njega.

  • On je, sa ove tačke gledišta ostao i bez tebe i bez Kije?

- Pa videćemo. Mislim, bez mene jeste sigurno, ali videćemo šta će biti. Ipak, ja sam bila nešto prolazno, a ovo je nešto što ne može tek tako da nestane. To je ipak brak, to je nešto što je sveto!

Luna i Kija sedele zajedno u emisiji, Foto: A. Nalbantjan
  • Da li si se možda čula sa Kristinom?

- Ne. Mislim da bi to stvarno bilo, onako, bolesno. Mislim da bi nas čak vratili u rijaliti da se to desi. Nema potrebe za tim, stvarno. Ja njoj želim sve najbolje.

Kompletan razgovor sa Lunom Đogani pogledajte u našem videu na početku teksta.

Anabela Atijas: Cela publika je dovedena da bude usmerena protiv nas

(M. Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    27. jun 2018 | 17:03

    Sve sto Luna kaze se izvrce i tumaci kako kome odgovara... Pa rekla je brak svetinja ali ne svaki brak,,, Brak izmedju Kristine i Slobe bio samo na papiru.. Sad je ona zvezda sta ce joj Sloba... Svako normalan ko dobro vidi da tu braka nije ni bilo,,,,mozda je Slobaa voleo Kristinu a Kristina setala po stranim zemljama i briga je bilo za Bobu

  • Marina

    27. jun 2018 | 19:40

    Verujete Luni?Ha,ha,ha.Laže dok Zine.Pitajte Srđana.

  • Gavran

    27. jun 2018 | 16:41

    Luna prava prirodna lepota 😍😍😍😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA