≫ 

Kija objasnila zašto se ona i Sloba još nisu razveli, a onda je otkrila šta se dešava između Ane i Radanovića! (VIDEO)

Kristina Kockar otvorila je dušu pred kamerama portala Telegraf.rs

  • 32

Kija Kockar je nakon završetka rijalitija često u centru pažnje, a sa pobednicom ovog rijalitija popričala je ekipa Telegrafa, koju smo zatekli na snimanju "Kontravizija" televizije "Pink". U razgovoru za naš portal Kristina nam je otkrila kako ide snimanje njene prve pesme "Ne vraćam se na staro", a ispričala nam je zašto se još nije razvela od svog još uvek zakonitog supruga Slobodana Radanovića. Takođe, otkrila nam je šta se dešava između Ane Korać i Slobe.

  • Je l' si snimila pesmu? Kakvi su utisci?

Kija: Pa nisam još završila. Večeras idem nazad u studio. Zanimljivo je, videćemo kako bude ispalo. Ide spontano, pa se nadam da će biti sve ok.

  • Ja sam prekjuče iz razgovora sa Slobom saznao da se vi danas razvodite, to jest da danas imate sastanak. Šta se dešava sad?

"Ispada da ja odugovlačim!" Sloba otkrio da ni danas neće potpisati papire za razvod, a evo šta je naveo kao razlog (VIDEO)

Kija: Odloženo je zato što oboje imamo obaveze. Ja imam ovde snimanje emisije, posle imam slikanje i opet emisiju, a on isto ima emisiju i slikanje. U principu, sličan nam je raspored, samo na drugim stranama.

Kija Kockar Foto: Marko Jovanović
  • Pošto se vaš razvod vezuje za taj četvrtak, da li će doći taj četvrtak?

Kija: Da, četvrtak je koban dan. Problem je u tome što on može sam bez mene da potpiše, to je sigurno, ne treba mu ja tu. Ne treba da oboje budemo tu, ali on želi da ja pričam sa njim. Odnosno, mi da pričamo. Zbog toga je sva ta zavrzlama jer ne možemo da stignemo. I mora advokat tu da se uskladi, jer ja ne želim nasamo da pričam sa njim... Neka ljudi znaju, to će se desiti, ali ne znam kada, to je problem i samo zbog toga što on želi da mi razgovaramo.

  • Ne znam da li si stigla da ispratiš jednu naslovnicu, mediji su povezali da je tvoja najbolja drugarica Ana Korać u nekoj tajnoj šemi sa Slobom. Igrom slučajnosti, ona se pojavljuje na Slobinom nastupu, da li možeš to da mi prokomentarišeš?

Kija: Ana je mene zvala da idemo zajedno, pošto je dosta zadrugara išlo. Ja nisam stvarno stigla, jer sam u studiju tada, tako da je to totalna glupost. Slobodan joj je slao poruke pre par godina, ali se oni nisu ni videli, niti Anu iskreno zanima neko kao što je Slobodan, pošto ona želi muškarce koji su jači, kao što je sama dala intervju. Ako želite neke detalje, slobodno pitajte.

Kija Kockar Foto: Marko Jovanović

  • Za kraj, možemo jednu rečenicu pesme da dobijemo?

Kija: Ne mogu ništa da kažem, moram da se konsultujem sa svojim glavnim producentom. Ne mogu da govorim za sada. U svakom slučaju, pesma se zove "Ne vraćam se na staro", pomalo je autobiografska, ali koja pesma meni nije autobiografska.

  • Da li je tačno da ćeš kadrove spota snimati na jednom koncertu sad uskoro na koji putuješ?

Kija: Nije tačno. Sledeće nedelje snimam spot. Mislim da će biti petak, nisam sigurna, bićete obavešteni. Biće sniman ovde u Beogradu i biće ful, kako da kažem. Čekam da tačno čujem sve detalje, ne znam još sve, a znam da će biti fenomenalno, neki igrači, Ministarku su tamo sa mnom, tako da biće super.

VIDEO Kija Kockar: Sloba opet odložio razvod

(Marko Pantić, V.Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👏

    5. jul 2018 | 20:30

    Kijaa♥️

  • Smiljanic

    6. jul 2018 | 10:14

    Razvesce se, ali na sveto Nikad. A Kija ce uskoro moci svoje grudi da upase u gace. Ili da napokon kupi odgovarajuci grudnjak i da prestane da unaokolo hoda bez istog, jer joj ne stoji.

  • alo

    5. jul 2018 | 20:48

    Zasto ova zena ne nosi brus ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA