≫ 

Svi znamo da ne zna da peva! Miki nikad brutalnije popljuvao Kiju! (VIDEO)

- Žena ne zna ko je napisao Dona Kihota. Ne zna da navede nijednog člana Bitlsa, ne zna ko je Endi Vorhol - raspravljao se sa jednim gledaocem koji je branio Kiju

  • 64

Miki Đuričić imao je veliku raspravu sa jednim gledaocem koji je stao u odbranu Kije Kockar.

- Kao neko ko je završio muzičku školu, solo pevanje, hoću da kažem da Kija zna da peva. Nema glasovne mogućnosti kao Vitni Hjuston, a glas za pesme koje snima kao svi izvođači... - pričao je gledalac, a onda ga je Miki prekinuo:

- Molim vas, isključite ovog. Ne dajte mu više da priča - rekao je Miki.

- Severina je velika zvezda, a nema neki raspon glasa. Međutim, tebi je rak rana Kija Kockar kao u "Zadruzi", tako i napolju... - pričao je gledalac.

- Druže, ti si sam sebe diskreditovao, jer ideš u muzičku školu i rekao da Kristina Kija Kockar zna da peva. Lave, šta ja tebi da odgovaram? Šta? Kako možeš da kažeš da žena zna da peva? Svi znamo da ne zna da peva - rekao je Miki.

Nešto kasnije, tokom rasprave, bio je još brutalniji.

- Žena ne zna ko je napisao Dona Kihota. Ne zna da navede nijednog člana Bitlsa, ne zna ko je Endi Vorhol. Šta god sam je pitao, nije znala... Druže, vaša pobednica je nepismena - urlao je Miki.

Pogledajte šta je još Miki rekao:

VIDEO: Miki otkrio, pomirili se Sloba i Kija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Konacno

    8. jul 2018 | 11:05

    KIJ(O)VCI k'o razjarene zveri. Boli istina, boli. Cudi me da je produkcija dozvolila da se u losem kontekstu prica o KK. Obicno se zavrsava prekidanjem gosta ili veze, mada Dušica je na odmoru..pa mozda...

  • tara

    7. jul 2018 | 23:45

    Miki, ti si propalitet u zivotu. Dzaba ti poznavanje glavnih 'fora' iz geografije i istorije koje si nabubao, kada svoj zivot ne znas da vodis kako treba. Tvoj najveci uspeh u zivotu je sex sa Nadezdom, agresija i, specijalno, samoagresija. Jos uvek zalim ono kamenje kojem si udarao sebe o glavu. Tesko tebi samom sa sobom.

  • Anica

    8. jul 2018 | 02:32

    Bravo Miki, care! Brutalno realan, kao i svaki put. Skidam kapu na hrabrosti, jer se poslednjih meseci o Kiji na Pinku nista negativno ne sme reci. 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA