≫ 

Nova frizura, bujne grudi: Kija novim snimkom najavila svoju novu pesmu! (VIDEO)

Kristina Kockar ušla je u studio Filipa Miletića da snima novu pesmu, koja se očekuje da izaći u septembru

Pobednica Zadruge Kija Kockar nedavno je sa grupom "Ministarke" snimila pesmu "Ne vraćam se na staro", koja je za samo dve nedelje skupila devet miliona pregleda. Kristina je počela da nastupa sa popularnim sastavom, kako u zemlji, tako i u regionu, ali sada je rešila da svoje fanove obraduje novom pesmom.

Kockareva je danas ušla u studio Filipa Miletića i počela sa snimanjem nove pesme. Pesma se očekuje u septembru a kako se Kija provela danas u studiju pogledajte video na početku teksta!

VIDEO: Prvi kadrovi iz Kijinog prvog spota

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Philipp Plein

    3. avgust 2018 | 18:11

    Kija je zaradila 120 000€ u zadruzi secam se da ste se hvalili stalno. E posto je to osvojen novac zahvaljujuci narodu, tj pretezno sirotinji koja je glasala a ne zaradjen, zanima me koliko novca je dala u humantarne svrhe? Vidim ljudi non stop pominju to kad su ostali pevaci koji su pare zaradili u pitanju pa me zanima koliko je Kija dala posto je te pare dobila? Predpostavljam da ona ne mora da da u humanitarne svrhe jel tako? To za nju ne vazi a? Isto kao da su Luna ili Anabela golih sisa glumile u spotu to bi onda bio "nemoral" al u Kijinom slucaju nije, jel tako? U Kijinom slucaju je to skroz okej i ne sme se pominjati, ko pomene to bude "pojede te mrznja" i taj fazon jel da?

  • Djole

    3. avgust 2018 | 19:21

    Bednici molim Vas ozenite Kiju, za bolje niste, BAGRO BOLESNA!!!!

  • Alo ljudi

    3. avgust 2018 | 20:59

    Čitajte vesti alo, Kiju spremaju da linčuju rudari iz Bora spremili para dajze, da je gadjaju, ako dodje da peva. 🍅🍅🍅🍅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA