Više ne vozi "škodu"! Sloba i Kija se nakon razvoda odvezli njegovim novim automobilom! (FOTO)

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar od danas su bivši supružnici, ali su odlučili da ostanu u prijateljskim odnosima

  • 47
Kija i Sloba/ Foto: Marko Jovanović

Bivši učesnik Zadruge, ali od danas i bivši suprug Kristine Kije Kockar, pevač Slobodan Radanović, u finalu pomenutog rijalitija osvojio je četvrto mesto i kao nagradu dobio automobil marke "škoda".

Radanoviću se, po svemu sudeći, ovaj poklon nije svideo, pa je dobijeni automobil odmah nakon Zadruge zamenio za drugi. Novim četvorotočkašem došao je i jutros u Osnovni sud u Zrenjaninu, gde su se on i Kristina zvanično razveli.

Prvi put kao bivši muž i žena! Kija i Sloba se posle razvoda oglasili na društvenim mrežama! (FOTO) (VIDEO)

- Sloba je odmah nakon rijalitija, dan-dva, "škodu" zamenio za "pasat". "Škoda" koju je dobio mu se nije svidela, pa je odlučio da uradi zamenu - priča izvor blizak pevaču i dodaje:

Sloba kraj svog novog automobila/ Foto: Marko Jovanović

Stvarno je kraj! Kija i Sloba se zvanično razveli, priznali da im je teško, pa otkrili da li će ostati prijatelji! (VIDEO) (FOTO)

- Našao je čoveka u blizini Obrenovca, pa je uradio kompenzaciju. Umesto novca koji je trebalo da da kao doplatu, Sloba je prihvatio da reklamira auto plac i da radi preporuke kako bi mu ostao keš u džepu - završava naš izvor.

Sloba i Kija posle razvoda odlučili da ostanu prijatelji/ Foto: Marko Jovanović

Posle razvoda koji se završio nakon nekoliko minuta u zrenjaninskom sudu, Sloba je odvezao Kiju kući svojim novim automobilom.

- Ja sam došla taksijem, zbog teškog nalaženja parkinga, pa će me on odvesti kući - rekla je Kija.

Sloba odvezao bivšu suprugu kući/ Foto: Marko Jovanović

Šta su Kija i Sloba rekli odmah posle razvoda, pogledajte u videu u nastavku teksta:

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Notorni

    7. avgust 2018 | 16:42

    Pricali su kao razvod da bude intiman, a gomila novinara ispred suda.Naravno svetica ne moze bez pompe pa je dovadjaj najavljivala dvadesetak dana.Fujjj.

  • Vesna

    7. avgust 2018 | 15:58

    Kako ma krive noge!!!!!!!!!!!!!!!

  • lala

    7. avgust 2018 | 22:32

    Ma ona je ovo od pocetka i htela...folirantkinja odvratna.. Da je ona tako dobra on joj nikad ne bi uradio tako nesto... a samo budala ne vidi koliko je ona pokvarena i zla osoba...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA