Čujemo se non-stop! Sloba na nastupu u Beogradu progovorio o Kiji i rekao čime ga je posebno iznenadila (VIDEO) (FOTO)

Slobodan Radanović je pred kamerama Telegrafa pričao razvodu i trenutnom odnosu sa bivšom suprugom Kristinom Kockar

  • 95

Pevač i bivši učesnik Zadruge, Slobodan Radanović, sinoć je nastupio na jednom popularnom splavu u Beogradu, gde je okupio brojne fanove. 

Sloba i Kristina Kockar pre nekoliko dana stavili su tačku na svoj brak, kada su potpisali papire za razvod u Osnovnom sudu u Zranjaninu. Oboma im je razvod teško pao, a sa Slobom smo na tu temu popričali i pre njegovog nastupa.

- To je bilo očekivano, oboje smo to očekivali. Jeste emotivno i teško, ali očekivano. U tim momentima samo lepe stvari i uspomene naviru. Oboje smo tog dana bili emotivni, to je bio naš život - kaže Sloba za Telegraf.

Slobodan Radanović/ Foto: ATA Images

Radanović je potvrdio da su Kija i on ostali u prijateljskim odnosima, te da se i posle razvoda redovno čuju.

- Čujemo se. Ovih dana smo se čuli. Non-stop smo u kontaktu, u dobrim smo odnosima ona i ja. Pričamo normalno, kao prijatelji, šta radiš, kako si, gde si, o nastupima, o muzici i tako. Rekao sam joj da se poboljšala što se tiče pevanja i svega, stvarno sam prijatno iznenađen time - kaže pevač.

Ona je bombetina koja je zamenila Kiju u Slobinom spotu, prava je stjuardesa i ima guzu za desetku! (FOTO)

Osim toga, otkrio je i da ne isključuje mogućnost da on i Kija jednog dana snime duet ukoliko bi se, kako kaže, našla adekvatna pesma. Ceo intervju sa Slobom pogledajte na početku teksta.

A evo i delića amosfere sa njegovog nastupa:

Slobodan Radanović na nastupu u Beogradu/ Foto: ATA Images
Nastupio je na popularnom beogradskom splavu/ Foto: ATA Images
Sloba Radanović u "akciji"/ Foto: ATA Images

Slobodan Radanović/ Foto: ATA Images
Slobodan Radanović/ Foto: ATA Images

(Dragana Janković/B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    12. avgust 2018 | 19:23

    Divna poruka za mlade koji veruju u ljubav i ljudsko postenje! Budi mesec -dva u braku, prevari partnera, jednom, dva, tri, n puta, pricaj o ljubavi svima uokolo, svadjaj se, miri se, zaradjuj na tome i dalje govori o iskrenosti i postenju

  • Psiholog

    12. avgust 2018 | 19:48

    Kija je obrazovana tu i tamo, pozitivna, lepa aj nego.... Ja non stop vidim komentare kako je Kija kulturna bez i jednog objasnjenja jedne situacije gde je kulturu pokazala pa me zanima gde je to Kija pokazala kulturu? U zadruzi sigurno nije, da ne nabrajam sad gde je pokazala NEkulturu al aj vi meni napisite gde je to Kija pokazala kulturu i manire i ponasanje dame? Dislajk se podrazumeva ali dislajk bez pokusaja odgovora govori "ne svidja mi se tvoj komentar ali u pravu si i ne znam sta da kazem". Molim drzite se bez odgovora ako mislite da mi sad napisete gde je LUNA pokazala nekulturu, za Lunu niko ne pise da je kulturna a za Kiju vas mnogo i ja vas pitam za KIJU a ne za LUNU tako da me sa vasim "Razija" i "Lunjara" komentarima molim vas preskocite. Takodje me preskocite sa onim fazon "sta napisa" komentarima jer kad ne znate sta da kazete jedino znate da pominjete kako je komentar dug i te gluposti.

  • Biba

    12. avgust 2018 | 18:21

    Slobi i Kiji bi bilo neophodno zabraniti da spominju brak, niko vise od njih nije urusio i kao instituciju i kao odnos upravo bracne odnose, svojim lazima, dvogodisnjom apscinencijom, brojnim prevarama, uvredama, ponizavanjem obostrnim, nipodastavanjem roditelja, stavljanjem potomstva u drugi plan, isticanjem materijalnih faktora...relativizovanjem razvoda koji u njihovoj intrpretaciji deluje kao papir i nista vise, bas kao sto su dozivli i vencani list

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA