≫ 

Kiju isprozivali da ima opuštene grudi, a ona odgovorila: Ko će da nosi brus po ovoj vrućini

Kockareva je putem lajv uključega odgovorila svima onima koji su je kritikovali

Kija Kockar, Foto: Marko Jovanović

Pobednica Zadruge Kija Kockar od kada je postala pevačica dosta vodi računa o svom stajlingu, a kako se može pohvaliti velikim prirodnim grudima često se dešava da nosi uske bluze i haljine i to bez brushaltera.

Ana Bekuta promenila izraz lica kada je čula da bi Kija mogla biti članica žirija u "Zvezdama Granda", a evo kako je to prokomentarisala!

Ovakav Kristinin stajling i te kako se dopada muškarcima, ali ženama i ne baš, pa su joj pojedine poručila da ima previše opuštene grudi te da joj ovakve odevne kombinacije ne stoje lepo.

Kija, Foto: A. Nalbantjan

Kija je zatim putem lajv uključenja na Instagramu odgovorila na ove kritike u svom stilu.

- Što se tiče mojih grudi, da razjasnimo. Kao što deca imaju bubuljice u pubertetu, tako i ja zbog svojih godina imam bore i opuštene grudi. Ne pada mi na pamet da nosim grudnjak na 50 stepeni, tako da baš me briga - poručila je Kija.

VIDEO Kija bujnim grudima i pesmom "zapalila" Sutomore:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mia

    29. avgust 2018 | 15:57

    KIA...gledala sam je uzivo...devojka je prelepa, izgleda kao BOGINJA!!! Njene grudi su vece i potpuno je normalno da imaju taj luk, prirodne i bujne, kakve moze pozeleti svaka devojka. Inace, jedna jako pozitivna, sarmantna i duhovita osoba. SAVRSENA MRVICA ❤

  • yattien

    29. avgust 2018 | 21:24

    Pa lepo piše u tekstu, muškarcima se dopada a žene je kritikuju i to je istina. Mi muškarci, većina nas voli prirodnu lepotu i prirodne obline, bilo da su čvršće ili malo opuštenije, sve je to lepota prirode i nas to privlači znatno više nego silikoni. Kijine obline su prelepe, a te zavidne žene i devojke što je prozivaju, samo leče svoje komplekse preko Kije.

  • Maja

    29. avgust 2018 | 19:28

    Uopste nije vazno kakve grudi ima vec da li je pristojno ici naokolo tako. Njeno pravo naravno, ali cemu onda potenciranje da je kulturna i dostojanstvena? Zamislite da njena Nadica ide na posao ili na pijacu bez brusa, ili uciteljice u skolu bez brusa. Znate svim zenama je vruce leti, pa ipak ne idemo ba ulicu tako. Kucna atmosfera je vec nesto drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA