≫ 

Volimo se, ali... Kija progovorila o odnosu sa Slobom, pa otkrila koju njegovu stvar je zadržala posle razvoda

Kija je progovorila o nekim detaljima koji nisu poznati javnosti

Kija Kockar pričala je o odnosu sa svojim bivšim suprugom Slobom Radanovićem. Pobednica "Zadruge" je u intervjuu za "Informer" otkrila da se ne bi pomirila sa njim, ali ističe da bi volela da je ostala s njim u braku.

- Nije meni problem da oprostim prevaru, već me jedna činjenica koči, ne mogu da legnem sa njim kada se setim sa kime je on legao u krevet. To mi je fuj - rekla je Kija.

Na pitanje da li ga voli, Kija je odgovorila na sledeći način.

- Volimo se. I ja njega i on mene, ali se nikada nećemo pomiriti. Ne mogu da zaboravim ono što mi je uradio. Čim se setim toga, nije mi dobro - rekla je Kija.

Kija i Sloba Foto: Marko Jovanović

Kija je otkrila da je jednu Slobinu stvar zadržala posle razvoda, a u pitanju je njegov sat.

- Posle razvoda je pripao meni. Nosila sam ga na ulasku u Zadrugu, on je stečen u braku pa sam ga zadržala. On je uzeo moje štikle, a ja sat - zaklučila je ona.

VIDEO: Kija: Teško mi je i ne mogu da prebolim:

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realnost

    6. septembar 2018 | 16:53

    Kija oseti strah da Luna od nekog drugog ne napravi "zvezdu" pa mora da podseca narod da joj je ona bila prvi "rival". Ulazi ona u zadrugu 100% jer nece pustiti da Luna postane rival sa nekim drugim jer zna da tad ona pada u zaborav i da ce taj njen novi "rival" biti glavna tema zajedno sa Lunom.

  • Sara

    6. septembar 2018 | 10:30

    E, a super mi je kako pricate da je neko opsednut Lunom .. :D Ljudi, Luni je ovo bila jos jedna propala veza, a nekome je brak unisten. Sta, je l treba da se smeje i bude kao jao super je, svi se mi volimo. Okej, kazete brak nije valjao.. To kazete na osnovu Slobodanovih izjava, za koje se, ispostavilo da i nisu bas tacne.. Ali 5 godina veze je nekome preko noci uzeto. Prozivala bih je svaki dan, JAVNO, tajno.. Zato sto bi taj neko unistio moju buducnost, u moj zivot. Kazete Luna tu nije kriva. O, itekako je kriva, jer je bas ona morala biti nemoralna, i postati javna ljubavnica, dok se devojcice, ovde, i dalje, uce bar nekakim moralnim vrednostima.. I da drze do sebe. I nemojte mi, molim Vas, porediti Lunu i Kiju, jer necije nedelo, ne opravdava suprotnu stranu! P.S. Pricaste da je Kristina materijalista, da voli pare.. Ali vidim da je Luna ponovo u Zadruzi.. Sigurno ne da bi popravila svoj imidz, vec zbog debele love koja joj je ponudjena. "Videce se ko je ko", rece ona na izlasku.. I ne stigosmo da vidimo, ali eto nje opet na ulasku na mesto gde se isponizavala, izvredjala, i pokazala da je jedno obicno razmazeno deriste, polujavnih licnosti, odnosno razmazeno i bahato bez pokrica. :) pozdrav od, nazalost, njene generacije.

  • PSIHO PATKA

    6. septembar 2018 | 10:55

    ona zna da je on voli?!, njoj je fuj sa kim je ležao (zbog koje - prve, sedme ili ove poslednje?), da nije ona njemu FUJ posle ovog "letnog izlaganja"? Možda se nastavlja njena drska i pokvarena igra sa emocijama ljudi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA