≫ 

Stanija zbog Vladimira lila suze, Nikola je grlio, a ono što je rekla Tomoviću se neće svideti! (VIDEO)

. Prebacio je za Bojana i tražio je da se zakunem da do kraja rijalitija neću pričati sa njim - priča Stanija

  • 12
Stanija je plakala dok ju je Nikola tešio, Foto: TV Pink

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović prethodne noći žestoko su se posvađali, a usred haosa Crnogorac je čak i raskinuo sa rijaliti zvezdom!

Vladmir svakodnevno pokazuje posesivnost prema Staniji, što je njoj počelo jako da smeta, pa je u Rajskom vrtu na tu temu pričala sa Nikolom Bokunom.

Sve mi živo brani, jutros smo se svađali do 8. Prebacio je za Bojana i tražio je da se zakunem da do kraja rijalitija neću pričati sa njim. Ovde je jako teško da budeš na krv i nož i da u isto vreme spavaš i jedeš sa njim! - pričala je Stanija.

"Ti si bruka Crne Gore!" Stanijin dečko slao perverzne gole slike poznatom glumcu, pogledajte skandalozne poruke! (FOTO)

Dobrojevićevoj nije jasno zbog čega se Tomović tako ponaša prema njoj, Foto: TV Pink

- Tebi Olja ništa smrtno nije uradila, ali ja pevam sa njom, šta da radimo. To moraš da rešiš na vreme. Kako postaviš stvari, tako će ti i biti - savetovao ju je Bokun.

- Pita me: "Odakle tebi pravo da praviš balans? Ima da poštuješ samo moju reč i moje principe!" To me guši, ne prija mi to. On se meni stvarno svideo i interesantan mi je, ali počinje da me guši. On mi ne da da igram na krevetu, non stop neki komentari... Ružno je. Uradila sam sve da bude siguran u sebe - žalila se Stanija.

Malo ko je očekivao da će Stanija tako brzo pustiti suzu, Foto: TV Pink

- Sinoć je, kada sam legla u krevet, između nas stavio onu njegovu tablu Instagram. Ja ga pitam hoće li sada dobiti hiljadu pratilaca!  - tužno je rekla Dobrojevićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod:

VIDEO: Raskinuli Stanija i Vladimir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poaro

    27. septembar 2018 | 15:51

    Realno danas veliki problem muskarci nemogu da podnesu da zene koje imaju svoj stan i auto i koje zaradjuju netrpe da ih neko uslovljava.I ko je ovaj Vladimir lepo je rekao da mu nesmeta nista iz njene proslosti da je on jedan savremen muskarac a sad ispade tipican cenogorac.Devojka u koja je ostvarena zavrsila fax situirana u 33 je u najboljim godinama za ozbiljnu vezu mozete jadna deco da lupate sta ocete javite se kad napunite 33 da vidimo jel ste postali dede i babe .Sram vas bilo.Stanija samo hrabro ti znas ko si i koliko vredis netreba ti bedni Vlado da leci svoje komplekse na tebi ,covek koji do 36 nema niti obrazovanja,niti zanimanja a zivi u kuci svojih roditelja,ti koji najvise glume maco tipove su obicno slabici.

  • Snezana

    27. septembar 2018 | 15:11

    Jeste, svi posesivni koji su sa njom, jer ona je super riba. Hahahahaha Cuti mukice, ne glumi ludilo. Vidis da imas 33 godine a ni kuceta ni maceta. Dva foliranta Tesla. Losa gluma I bedni glumci.

  • joca j

    27. septembar 2018 | 15:20

    Ko se još pali na ove njene priče neka se javi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA