Vladimir pobegao glavom bez obzira čim mu se Stanija približila, ona ostala ukopana, nije mogla da poveruje šta se desilo! (VIDEO)

Stanija ne zna da je Vladimir dobio tajni zadatak, a kada je sela pored njega nije ni slutila šta je očekuje

  • 6

Vladimir Tomović dobio je zadatak od Drveta mudrosti da tokom 24 sata mora potpuno ignorisati Staniju Dobrojević, sa kojom se prethodno posvađao, ali i priznao u Rajskom vrtu da je voli.

- Znaš da niko ne sme saznati da si na zadatku. Od ovog trenutka, naredna 24h, moraš potpuno ignorisati Staniju - reklo je Drvo Vladimiru nakon što mu se Tomović ispovedio u Rajskom vrtu posle svađe sa Stanijom.

"Hajde me još udari, debilu jedan, što si tako glup?!" Vladimir napravio haos, nasrnuo na Staniju, ona grcala u suzama! (VIDEO)

Stanija Dobrojević u Rajskom vrtu nakon što je Vladimir pobegao od nje/ Printskrin: TV Pink

Vladimir je prihvatio zadatak, sve u cilju da dobije proteinsku ishranu koju je tražio, a danas je Staniju potpuno ignorisao.

Pogledajte kako je izgledala scena kada je Stanija prišla Vladimiru:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    29. septembar 2018 | 19:42

    Tražio samo za njega proteinsku ishranu a voli Staniju. Samoživnik, baš ga briga za žensku.

  • joca

    29. septembar 2018 | 20:58

    Na vest o Staniji samo par komentara, a na vest o Lunu tu negde 80. 90. U prevodu znači Luna je glavna u Zadruzi 2 isto kao i u Zadruzi 1. Nema veze da li su dobri ili loši komentari vazno da je svi prate, a za dobrim konjem se prašina dize. Ovo dvoje glumataju tinejdzersku ljubavnu romansu, on 37 godina, ona 33 godine.

  • 😷🤐😎

    30. septembar 2018 | 08:11

    Imam utisak da se oni cak i ne podnose, kao sto i Sloba nije podnosio ljubavnicu. Samo svi pristaju na " ljubav" i skrnave tako lepu i plemenitu pojavu- normalnim parovima najlepsu na Svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA